JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prodej, e-shop, půjčovna nářadí. Sortiment: - elektronářadí - ruční nářadí - nástroje - brusky, pily, frézy - ochranné pracovní prostředky - kompresory, čerpadla - vysokotlaké čističe - zahradní nářadí a technika - zahradní nábytek.

Výroba: - historická obuv - brašny - toulce - opasky, mošny - biče - gotická sedla

Maloobchod, prodej: -skateboardové a snowboardové oblečení -sportovní oblečení -sportovní potřeby a doplňky

Prodej, e-shop: -metráž -bytový textil -dárkové předměty. Šití na zakázku: -vaky, sedáky, povlečení, přehozy, polštáře, peřiny, mantinely, nebesa, prostěradla, ručníky, dorty z ručníků, dárkové balení vína, piva....svíčky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - bytový textil - metráž.

Internetový prodej, e-shop - dětské oblečení - dětské doplňky, kabelky, tašky - povlečení, deky, osušky pro děti.

Galanterie, prodej - nitě, zipy, jehly - povlečení - punčochové zboží - pletací a háčkovací příze. Krmiva, prodej - krmivo pro psy, kočky, papoušky, ptáčky - chovatelské potřeby, vodítka, klece, akvária.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kancelářské a školní potřeby -papír -obalový materiál -úklidové a mycí prostředky -ochranné pomůcky -občerstvení

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Výroba, prodej - dámské, pánské plavky - dámské spodní a noční prádlo

Prodej veškerých bytových a textilních výrobků. Odvoz skupin po celé Čr i Evropě.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Prodej - textilní doplňky Výroba - textilní doplňky - oděvy

Jsme výhradními dovozci švédských holinek Tretorn a amerických ponožek FoxRiver. Sídlíme ve Strupčicích ale dodáváme po celé České Republice. Holinky Tretorn jsou zárukou kvality. Jsou vhodné jak do lesa, tak i do města či pro volný čas. Je možné u nás dohodnout jak maloobchod, tak i velkoobchod. Podívejte se na naše stránky :)

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a ...

Naše služby: - dovoz a prodej oděvů ze Španělska a Portugalska.

Prodej second hand zboží. Chomutov velkoobchod 1Kg již od 36 Kč Second hand nabízí značkový dámský, pánský i dětský textil a outlet z Německa

Prodej: - streetové a jeansové oblečení značky EXE a EXEJEANS.

Výroba technických nití pro textilní, oděvní, kožedělný a potravinářský průmysl.

Maloobchod, prodej: - pánská a dámská módní konfekce - oděvy, oblečení.

V naší nabídce najdete moderní oblečení zastoupené několika značkami. Například: KONOPA MATERNITY, MAMA.LICIOUS, ORKAN, WINDSTAR apod. Nabízíme jeansovou módu, halenky, trika, sukně, společenské kalhoty, společenské komplety, oděvy pro volný čas, spodní prádlo, legíny, punčocháče, noční košile, pyžama, župany atd.

Velkoobchod, maloobchod Osobní pracovní ochranné prostředky: - pracovní oděvy (montérky, kombinézy, overaly, bundy, vesty, čepice, ochranné přilby, pracovní rukavice) - nehořlavé pracovní oděvy a rukavice - antistatické pracovní oděvy - pracovní obuv (gumová, kožená, letní i zimní) - brýle ochranné i svářečské - respirátory na ...