JETEX - Michaela Plachá

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Výroba, služby: - viskozové vlákno - zpracování textilních vláken, polyesteru, nylonu a aramidu - vlákna k technickému a textilnímu využití

Výroba, prodej: - pracovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky

Prodej, e-shop - dámské a pánské oblečení - trika, kalhoty, sukně.

Výroba, prodej: -česané a vlnařské příze pro průmyslové pletení -příze pro výrobu látek na autopotahy -funkční příze pro výrobu sportovního ošacení -technické příze pro výrobu ochranných oděvů a doplňků pro civilní, vojenský a bezpečnostní sektor.

Maloobchod, prodej: - pánská obuv - dámská obuv - dětská obuv - tkaničky, šněrovadla.

Prodej: - bižuterie - galanterie - látky - pánská konfekce. Čištění: - peří. Zakázkové krejčovství: - šití dámských a pánských oděvů na zakázku - módní návrhářství - úpravy a opravy oděvů.

Výrob, prodej, e-shop: -zvířátka z ponožek

Prodej: -ochranné pracovní pomůcky. -pracovní obuv. -pracovní oděvy.

E-shop, prodej: -dámské oblečení -pánské oblečení -obuv

Prodej: - dámské oděvy - dámské a pánské klobouky, čepice.

Spodní prádlo Darka Prodej, e-shop - spodní prádlo

Prodej - dětské, kojenecké oblečení - kočárky - autosedačky - postýlky - hračky - nosítka

Velkoobchod - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy a obuv - čistící a úklidové prostředky - sáčky - tašky - pytle - fólie - čistící a úklidový materiál

Půjčovna společenských šatů "STYL" Půjčovna a prodejna společenských šatů a dětských karnevalových kostýmů. Prodejna punčochového zboží tradiční české značky ELITE Varnsdorf, bižuterie a dárkového zboží.

Prodej - pracovní oděvy Prodejna: Arnoštova 97 413 01 Roudnice nad Labem

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Výroba: -dámské elastické spodní prádlo -noční prádlo -plavky.

Nabízíme značkovou dámskou módu z druhé ruky ve velikostech od XS až 5XL. Prodáváme oděvy z Anglie nebo USA. V nabídce máme oděvy značky MARKS&SPENCER, EVANS, Cherokeee, NEXT, PAPAYA a další.

Výroba: - oděvní a bytový textil vč. zakázkové práce - patchwork:deky, polštáře, přehozy, tašky - prodej látek a pomůcek na patchwork - kurzy patchworku a malby na hedvábí - malba na hedvábí: šály, šátky, kravaty, oděv - prodej a výroba oděvních originálů - ruční tkaní : šály, plédy, ponča

Penzion E-shop - oblečení pro lovce a myslivce Organizace - lovy jelenů Chov - jeleni - ovce

Dětská celoroční obuv. Prodejna celoroční dětské obuvi s možností online nákupu přes internet.