VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
-Zakazková vyroba pracovních odévů, nadměrné a nestandartní velikosti

Zabýváme se internetovým a velkoobchodním prodejem značek italských a francouzských výrobců kožené galanterie. Nabízíme trendové a klasické produkty na vysoké úrovni za dobrou cenu. V našem sortimentu se nachází především dámské kabelky, dámské a pánské peněženky a různé výrobky kožené galanterie dovážené hlavně z Itálie a Francie. Nabízíme ...

Výroba a prodej - kufry z překližky Prodej - tašky

Prodej, e-shop: - obuv pánská, dámská, dětská - tašky, batohy

Garlic shop Maloobchod, e-shop: -oblečení, obuv a příslušenství značek Lonsdale, Everlast, Pin High, Pierre Cardin, Slazenger, Dunlop, Donnay, Umbro.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Produkty pro péči o dítě. - kojenecké polštářky - meditační sedáky - hřejivé polštářky, sáčky - dekorační polštáře

Velkoobchod, maloobchod. Ochranné pracovní pomůcky: -brýlí, ochranných štítů -ochrana sluchu -ochrana hlavy přilby, přilba, čepice -ochrany dýchacích cest respirátory, masky, maska, filtry -zástěry kovářské, svářečské, truhlářské -chrániče kolen, nátepníky -brašen pro řemeslníky. Pracovní obuv: -dámská -pánská. Pracovní ...

Velkoobchod, prodej: - dámská, pánská trička s potiskem.

Činnost: - zpracování usní, kůží.

Výroba, export: -nábytek -z masivu-smrk, dub, buk -masivní -dětské a studentské pokoje -ložnice, stolky, stoly -skříně, šatní skříně -stoly pod PC -židle, židličky -komody -police -postele -jednolůžko, dvoulůžko, patrové -dětské postýlky -všechny typy roštů -polohovací -lamelové -pevné. Velkoobchodní, maloobchodní ...

Koupelnové předložky – RoyalTuft.cz: - cílem výrobků pod hlavičkou ROYAL TUFT je přinášet do Vašich koupelen svěží a originální design společně s vysokou kvalitou zpracování a moderními materiály. Speciálně vyvinutá příze ze 100% Polyacrylu dodává předložkám na pohled hedvábný efekt a hebkost na dotek. Velkou výhodou tohoto materiálu je ...

Prodej moderního nábytku: -luxusní kožený nábytek -kožené sedací soupravy -jídelní sety, ložnice, sektorový nábytek, kusové koberce, originální -bytové doplňky, konferenční stolky, bytový textil, kancelářský nábytek.

Prodejna Jihlava, maloobchod, výroba: -ochranné pracovní pomůcky, oděvy, obuv -rukavice, přilby, kukly, štíty, brýle, záchranné pásy, lana, postroje. Poskytovatel náhradního plnění. Služby: -vyšívání loga, potisk -zakázkové šití.

E-shop: - peněženky - kabelky - manikúry - deštníky - ponožky - pracovní obuv

- skříně na míru - sklápěcí postele - spací patra - postele - matrace

Služby: -půjčovna šatů -půjčovna svatebních, společenských šatů -plesové šaty -půjčovna svatebních doplňků.

Výroba: -malosériová výroba, pro zásilkové katalogy, i pro maloobchod. -dámské jarní bundy, kabátky, saka, zimní zateplené bundy, flaušové bundy, paleta a pláště. -pánské bundy jarní, zimní zateplené, flaušové bundy a pláště. Maloobchod, prodej: -oděvy, metrové zboží, galantérie.

Služby: -veškeré výrobky z peří -čištění peří -šití -prošívané deky, polštáře, peřiny pro alergiky -zakázkové šití spací pytle -zakázkové šití péřové bundy -strojové výšivky -křestní roušky iniciály -logo, loga -polštářky -ornamenty -zakázkové šití povlečení -z vlastních nebo námi dodaných materiálů. Prodej: -peří -peří pro ...

Penzion a kemp Javořice – ubytování na statku 5 km od Telče, agroturistika, dovolená na venkově. Prodej: -med -ovoce -jehňata k chovu, jehňata jatečná -kožešiny -deky z ovčí vlny -víno -ovocné mošty.

Prodejna: -bytový textil -prostěradla, povlečení, plachty -ubrusy.

Výroba, prodej: -kolekce dámské, pánské bezešvého spodního prádla -tričko, roláky -sportovní kolekce pro fitness.