JETEX - Michaela Plachá

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba, velkoobchod, prodej: -ponožky, punčochy.

Maloobchod, prodej: -oděvy, oděvní originály, módní doplňky. Možnost platby platební kartou.

Maloobchod, prodej: -oděvy, oděvní originály, módní doplňky -obuv vlastní produkce. Možnost platby platební kartou.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -zdravotní pracovní, certifikovaná obuv na korkových stélkách -přezůvková obuv, doma, ve škole a na některých pracovištích. Dámská: -letní -dvoupáskové, třípásková pantofla na klínu, sandále, sandála -trekingová obuv -korkové stélky -nadměrná/dámská na klínu-korkové ...

Prodej: -kancelářské a školní potřeby - tiskopisů a kožené galanterie.

Maloobchod, prodej: -textil -textilní galanterie.

Maloobchod, prodej: - oděvy nadměrných velikostí. Čištění oděvů.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -ponožky dětské, dámské, pánské sportovní froté tenké bavlněné -podkolenky -nadkolenky dámské zimní -ponožky zimní-farmářky (teplé pánské, dámské).

Zakázkové šití, opravy - dámské oděvy.

Výroba, prodej: - obuv - vložky do obuvi.

Prodej - snubní prsteny Svatební salon Půjčovna - svatební a společenské šaty - pánské obleky - oblečení pro družičky a mládence.

Vzorkový prodej: -povlečení damaškové bavlněné -ubrusy -ručníky -froté -vaflové -pracovní oděvy -sypkovina -ponožky -punčochy -textil -bytový textil -sklo, porcelán -drobné kuchyňské zboží -záclony -teplé deky -přehozy -televizní pytle -prošívané soupravy.

Prodej, maloobchod: -oděvy dětské -kojenecké zboží -hračky -kočárky, autosedačky -postýlky.

Prodej, velkoobchod: -obuv: -dámská -pánská -dětská -nadměrná.

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba a opravy čalounických výrobků -Výroba a opravy obuvi, brašnářského a sedlářského zboží

Prodej chemických látek a chemických směsí klasifikovaných jako vysoce toxické a toxické -Velkoobchod a maloobchod -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej kromě zboží vyža- dujícího zvláštní povolení

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Maloobchod, prodej: -dámské a pánské oděvy.