VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Maloobchod: -bytový a kusový textil.

Služby: -opravy oděvů, tašek a stanů. Maloobchod: -textilní galanterie -bižuterie -ponožky, klobouky.

Maloobchod: - nábytek - nábytkové sestavy - sedací soupravy - pohovky - postele - konferenční stoly - jídelní stoly - židle - obrazy - lampy - podlahové krytiny - PVC - koberce - předložky - rohožky - matrace - rošty - doplňky pohodlného spaní.

Opravna obuvi. Oprava, servis: -jízdní kola -skiservis. Služby: -broušení bruslí, -výroba klíčů. Prodej jízdních kol, bruslí, sportovních potřeb.

Výroba, prodej: - matrace, plachty - šití pracovních oděvů - čalounické prace všeho druhu. Čalounictví - prodejna: Kokořínská 2704 580 03 Havlíčkův Brod Tel. 569 427 354, 569 427 729 Fax:569 428 279

Čalounictví, prodejna, pobočka firmy Jas Ledeč: výroba: -pracovní oděvy, čalounictví. Prodej: -pracovní oděvy -ochranné pracovní pomůcky -výběr flanelů, krepů, pracovní kepry za nízké ceny.

Jsme českou společností s názvem ELASTA - VESTIL, a.s., která pro vás více než 120 let spřádá moderní designové textilní produkty. Společnost se specializuje se na výrobu pružných a pevných stuh. Sídlo firmy se nachází ve městě Krucemburk, v Kraji Vysočina, ale působíme po celé ČR dokonce i EU. Nabízíme pružné stuhy a pevné stuhy v šířích 6 až ...

Výroba, prodej, velkoobchod - šití, tisk, potisk, sítotisk: - vlajky státní celý svět - firemní vlajky, třepetalky, prapory, transparenty, poutače, stolní vlajky, vlaječky, stojánky provedení: evropský standard materiál: polyester, tkanina, pletenina, bavlna - potisk státních vlajek celopotisk 60x90cm, 90x135cm ...

Prodej - dětské bavlněné oblečení české výroby - bodyčka - trička - dupačky - overaly - pyžama - tílka - kalhotky a slipy - čepice - šátky - pletené bačkůrky - zavinovačky - polštářky Šití - oblečení pro děti na zakázku Prodej - ponožky a ...

Prodej - školní a kancelářské potřeby Internetový prodej - dětské oblečení

Potřebujete květináče, hnojiva, chovatelské potřeby či například pracovní oděv? To vše naleznete u nás. Navštivte nás! Prodáváme veškeré zahradnické potřeby (truhlíky, květináče, postřiky, nářadí, HNOJIVA, semena, osiva), chovatelské potřeby (krmiva pro psy a kočky), krmiva pro domácí zvířata (králíci, slepice, kachny, krůty...). Dále také ...

Velkoobchod, prodej: -obuvnické materiály, usně -velurové štípenky.

Maloobchod, prodej: - oděvy - doplňky - saka, obleky

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -vázací systémy -upevňovací popruhy -ocelová lana -polyesterová lana -řetězy

Dovozce hasičského vybavení a techniky. Dodáváme hadice, armatury, proudnice, ochranné oděvy, záchranné prostředky, hasicí přístroje a náplně do nich.

E - shop: - dětské oblečení, kojenecké oblečení, těhotenské oblečení, nová kvalitní obuv, obuv se žirafkou. Dětská certifikovaná obuv (dětské boty) se žirafkou atd.

Prodej - obuv Prodej - módní značkové oblečení Prodej - dětský textil

Prodejna a půjčovna svatebních šatů, šperků a doplňků. Nabízíme oblečení pro ženicha, nevěstu i do společnosti. Dále připravujeme šaty pro družičky, květiny, výzdobu, líčení, snubní prsteny, doplňky a šperky.

Jsme rodinná firma a zabýváme se MALOOBCHODNÍM i VELKOOBCHODNÍM prodejem. Dodáváme i dalším internetovým obchodům, kamenným prodejnám a hlavně našim konečným zákazníkům - dětem. Provozujeme také kamennou prodejnu, kde Vás rádi přivítáme. Naším cílem je nabídnout Vám kvalitní a cenově dostupné licenční oblečení pro Vaše dětičky.

Second hand - prodej použitého dámského a děckého textilu.

Výroba, e-shop - dětské oblečení - dámské oblečení. E-shop - dřevěné hračky - nažehlovací záplaty a aplikace.

Výroba a prodej: Denní prádlo, noční prádlo, spodní prádlo. Pro firmu Pleas a.s. je kvalita na prvním místě, proto bedlivě dohlíží na nejvyšší jakost už od výroby materiálů, neustálý vývoj střihů, až po přísnou výstupní kontrolu. Jsme hrdí na to, že jsme výhradně česká firma a díky tomu ručíme za kvalitu denního i nočního prádla, na které se ...

Služby: - krejčovství - šití oděvů.

E-shop s bytovými doplňky. Textil pro děti i dospělé s postavičkami Disney, zvířátky i dalšími moderními vzory. Dětské Disney doplňky, pomůcky do školy, hračky. Moderní kusové koberce i pro děti, běhouny, rohožky, schodové nášlapy.

Kristína Eisová provozuje internetový obchod: - společenské oblečení - bundy, kabáty - topy, halenky aj. - showroom v Praze