VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Prodej ponožek a punčochového zboží od českých výrobců.

Provoz obchodu dámského oblečení Botique Marilyn.

Výroba dámského punčochového zboží.

Opravy oděvů. Zakázkové šití záclon a závěsů.

Svatební salon Claudia. Půjčovna: - svatební šaty - obleky pro ženichy a chlapce - šaty pro družičky - dívčí šaty k přijímání - svatební doplňky vlasové ozdoby, závoje, bižuterie, rukavičky, silonky, ozdoby na auto - společenské šaty. Prodej svatebních šatů. Zajištění: - tisk svatební oznámení - prodej snubních prstenů. Boutique ...

Výroba: - bavlněné ponožky: - dámské - pánské - dětské - zdravotní ponožky.

Výroba: -svářečské, kovářské zástěry -lícovka i naruby, štípenka -pracovní, kovářské a svářečské rukavice -dle požadavku zákazníka.

Prodej vysokohorské, trekingové, lesnické, dětské i vycházkově sportovní obuvi v kamenné prodejně v Třebíči

E-shop s kabelkami a oblečením. Výroba kabelek a šití oblečení na míru.

Prodej: -přízí na ponožky a punčochy -tkalcovské PAD příze. Zprostředkování prodeje a koupě: -použité ponožkové pletací stroje a dokončovací stroje. Prodej: -náhradní díly na pletací stroje UNIPLET -pletací příze -soukací stroje pro soukání, sdružování a vysrážení pletacích přízí -manuální žehlící stůl přes poloautomatické fixační ...

Výroba, prodej matrace: -pěnové matrace -pružinové -latexové -dětské. -postele -rošty lamelové -anatomické polštáře -zdravotní polštáře.

E-shop s módním oblečením. Prodáváme dámské, pánské a dětské oblečení z české i slovenské tvorby. Možnost zakoupení doplňků - kabelky, batohy, peněženky apod.

BLACK CHILLI vyrábí dámské a pánské kožené peněženky různých stylů a provedení v závislosti na použití. V sortimentu můžete naleznout například i produkty jako jsou přívěšky nebo pouzdro na diabetické pero.

Volnočasová móda a dětské oblečení

Internetový prodej oblečení, obuvi a módních doplňků pro dámy i pány. Specialista na dovoz zboží z USA - kalhoty, halenky, šaty, trička, overaly, bundy, náramky, náušnice apod.

Velkoobchod, specializovaný maloobchod: - turistická obuv - turistické vybavení - hole, sněžnice, návleky, svítilny, kompasy, buzoly - obuv s CE cetifkací pro hasiče, policii a bezpečnostní složky - impregnace stče na obuv a oblečení - termoprádlo a ponožky z merinové vlny

Prodej, e-shop. -specializovaný internetový obchod -nadměrná obuv dámská, pánské nadměrné boty -sportovní, společenské, trekingové, vycházkové, letní, zimní i domácí obuv -ponožky -péče o obuv -kabelky, batohy.

Výroba: -dětské fleecové čepice -šály, rukavice, čelenky -dětská rychlozavinovačka na suchý zip -dětský pytel s kapucí na suchý zip.

Výroba, šití: - reklamní textil - oblečení pro volný čas - uniformy - pracovní oděvy - oděvy do zdravotnictví.

Příze pro pletené a háčkované výrobky

Kvalitní a pohodlnou letní, zimní i podzimní dámskou, pánskou a dětskou obuv zakoupíte v některé z prodejen firmy OBUV SVOBODA s.r.o. Námi prodávaný sortiment navíc zahrnuje nejen značkovou a sportovní obuv, ale také koženou galanterii, punčochové zboží a kosmetiku na ošetření obuvi. Rádi Vás uvítáme v některé z našich prodejen, a to na ...