VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Internetový obchod, eshop, e-shop. Maloobchod, prodej: -dámské stylové oblečení, pánské oděvy, brýle Relax, kabelky Prodej značek: Lerros, Christa Probst, Domenica Benso, Basted, Stelman,

Výroba a dodávka obuvi pro tanec a balet: - nabídka tanečních a baletních piškotů - tretery - gymnastické špičky a krojové krpce.

Šití: -záclon, závěsů -japonských stěn -římských rolet -ubrusů -potahů na židle -přehozy -polštářky -bytové doplňky.

Galanterní výroba, brašnářská výroba: -těžká a lehká galanterie: -aktovky, brašny pro poštovní doručovatele - sedátka a polstrování inv. vozíků -pouzdra na hudební nástroje -pouzdra na měřící přístroje -pouzdra na lovecké zbraně -brašny a pouzdra pro řemeslníky -sériové zakázky pro průmysl.

Výroba, šití, prodej: - pracovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky - obuv.

Prodej: -papírenské zboží -psací stroje -kalkulačky -obalový materiál -školní a kancelářské potřeby -hračky -galanterie.

Prodej, e-shop: -pánské a dámské oblečení -spodní prádlo

Internetový obchod, e-shop: - kovaný nábytek - truhly, komody, lavice - kovářské výrobky - brány, zábradlí, mříže, nože, svícny, věšáky - nabíjecí svítilny, LED lampy a reflektory, halogen na stojanu - spojovací materiál - podložky, matice, kotvy, patky, závitové tyče - zbraně - sekera, řemdich, meč, nože, děla - úklidové prostředky, ...

Kožešnictví. Zakázkové šití, oprava: -kožichy. -kožešinové výrobky.

Family store. Maloobchod,prodej: -obuvi,boty. Informační linka: -800200999.

Výroba,velkoobchod,prodej,tuzemský trh i export: -obuvi (boty,botů) značky BAŤA: -pánské,dámské,dětské -pro volný čas,vycházková -design dle současných módních trendů. Služby: -vyhotovení vzorku dle přání zákazníka -zpracování technické dokumentace -sériová výroba finálních výrobků. Materiál obuvi: -převážně useň.

České zdravotní matrace - zdravé spaní, postele, rošty. Značková maloobchodní prodejna výrobků: -FATRA Napajedla, TECHNOPLAST Chropyně: -plastových výrobků.

Maloobchod, prodej, servis: -svářecí (svařovací) technika -ochranné pomůcky pro svářeče: -samostmívací masky -brusiva -odsávací zařízení -svářecí stoly -potřeby pro pájení -kabely -hořáky MIG a TIG -zástěny -polohovadla -chemické prostředky pro pájení, sváření Služby: -provozování: -sklad technických plynů v Brně ...

Dámské spodní prádlo: -podprsenky, kalhotky -stahovací prádlo -korzety -tanga -soupravy -podvazkové pásy -spodní košilky, tričky -body -pučochy -župany, pyžama -erotické prádlo -sexy a vánoční kostýmy.

Eshop Internetový prodej značkového oblečení - dámské - pánské - dětské oděvy - značky Diesel, Calvin Klein, Guess, Armani a jiné.

Velkobchod, prodej: - bytový textil - povelčení - přehozy na postele - kuchyňské zástěry, chňapky - dárkové zboží - prostírání - ručníky

Nákup, prodej, obchodní činnost: -obchod se surovými mokrosolenými hovězími kůžemi. -telecí kůže. -vepřové kůže, krupony.

Ruční zakázková výroba, šítí, maloobchod, prodej: - kožené oděvy: - krátké i dlouhé bundy, saka, sukně, kalhoty z hladké i broušené kůže - doplňky z kůže a kožešiny - připravujeme i oděvy pro pány.

Maloobchod, prodej: -spodní prádlo: -pánské, dámské, dětské -plavky, punčochové zboží.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby NIKE, ADIDAS, WILSON, ALPINE: -oblečení, oděvy -obuv, boty, kopačky -sportovní soupravy -trička, mikiny, bundy -trička na tenis, aerobic, fitness, fotbal.

E-shop: - autosedačky, kočárky, postýlky, přebalovací pulty a stoly, hračky, bytový textil, koberce, školní potřeby, dětské oblečení, módní doplňky, cyklodoplňky pro děti, těhotenské oblečení.

Velkoobchod, prodej, maloobchod, výroba: -ochranné pracovní pomůcky, oděvy, obuv -rukavice, přilby, kukly, štíty, brýle, záchranné pásy, lana, postroje. Poskytovatel náhradního plnění.