VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Velkoobchod, sklad: -dámská, pánská, westernová obuv.

Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej: -ochranných pracovních oděvů, oděvy: -bundy, kombinézy, vesty, pláště TYVEK, košile, trika, zástěry -pracovní obuvi, obuví -pracovní rukavice -froté ručníky -ochranné pracovní pomůcky: -zátky, sluchátka, respirátory, masky, polomasky, brýle, štíty. Zpracování, realizace, provádění, ...

Eshop, prodej: - pracovní rukavice - pracovní oděvy.

Prodejna obuvi, e-shop - dámská obuv - pánská obuv. Kamenné obchody, internetový obchod, velkoobchod: - motocyklová obuv, přilby Schuberth, motocyklové oblečení, bundy, rukavice, kalhoty, doplňky.

Vývoj, výroba: - obuvnické komponenty - obuvnická kopyta - podpatky - podešve

Společnost H + M Zlín a.s. se zabývá odborným prodejem a servisem profesionální svářecí techniky prověřených značek. V našem sortimentu najdete svářečky MIG/MAG, svařovací systém CoWelder, plasmové řezačky, hořáky i redukční ventily. Mezi naše další aktivity patří výstavba bytových a rodinných domů, inženýrských sítí, průmyslových hal a to včetně ...

Interiérové vybavení bytů, domů, penzionů, hotelů - podlahovinami, stínící technikou, závěsnými systémy včetně dodávek záclon, závěsů - vše v koordinovaných řadách. Do hotelů a penzionů dodáme také ložní povlečení, přikrývky, ručníky a ostatní spotřební zboží. Šití záclon, závěsů.

Velkoobchod, přímý dovoz, import, distribuce, prodej: -osobní ochranné pracovní prostředky -pracovní, ochranné rukavice -respirátory, respirátorů 3M -autorizovaný distributor 3M -chrániče, chráničů sluchu a zraku -pracovní obuvi a oděvů.

Jsme výrobní a obchodní firma se zaměřením na ochranu zdraví a života člověka. Prodáváme prostředky osobní ochrany, sortiment pro hasiče, armádu a policii. Nabízíme servis i odborné poradenství v oblasti řešení a realizace osobní bezpečnosti. Zastupujeme německou firmu MSA AUER - výrobce speciálních prostředků ochrany dýchacích cest, těla, ...

Prodej: - pánská móda známých českých a zahraničních značek - luxusní pánské obleky za příznivé ceny - kvalitní separátní saka - kalhoty, kabáty, bundy, košile, pola, trika, jeansy, svetry, boty, opasky, kravaty a další doplňky.

Již přes 14 let působíme na českém trhu jako specialisté v oblasti plachet, technických tkanin, sítí a nůžkových stanů. Roky zkušeností zdokonalily nejen výběr materiálů, které nabízíme, ale také technologie, které využíváme při realizaci zakázek našich klientů. Naše produkty můžete zakoupit v našem eshopu www.mikel.cz i v kamenné prodejně ...

Internetový obchod, prodej: -obuvi -ochranné pracovní oděvy -pracovní rukavice -drogistické zboží pro podniky. Šití na zakázku.

Papírnictví - prodej školních a kancelářských potřeb. Galanterie - prodej povlečení, ručníky, utěrky, termoprádlo, ponožky, dětské a kojenecké zboží. Celní služby - vyhotovení celních dokladů.

Výrobce obuvnických komponentů. Vlastní výroba forem. Vlastní CNC-centrum a slévárna. Jsme schopni produkovat až tisíce párů denně.

Firma MORAVIA PLAST je známým výrobcem obuvi zdravotní lehké pracovní a plážové na obuvnickém trhu. K obuvi vyrábíme i PU podešve do vlastní výroby obuvi, ale vyvážíme i do zahraničí. Zaměřujeme se také na výrobu ochranných textilních návleků a antistatických návleků na boty, pro průmysl, nemocnice, veřejné prostory. Užíváme jen zdravotně ...

Maloobchodní prodejna: - bytový textil.

Maloobchod, prodej: -bytový textil: -povlečení, prostěradla -záclony -deky -ručníky -ubrusy.

Maloobchod, prodej: -bytový textil: -povlečení, prostěradla -záclony -deky -ručníky -ubrusy.

Internetový obchod, eshop, maloobchodní prodejna: - dětská obuv, boty pro děti. Reklamace, výměna zboží z E-shopu.

Eshop, maloobchod, prodej: - skate, street, fashion oblečení - dámské, pánské - longboardy, paddleboardy - cyklodoplňky - doplňky - sluneční brýle, pásky, kabelky, čepice, kšiltovky - batohy - snowboardy, vázání, helmy a boty na snowboard.

Výroba, prodej, maloobchod, velkoobchod: -korkové obuvi Leon Shoes -zdravotní a ortopedické obuvi -dámská, pánská a dětská obuv. Výroba na objednávku -individuální výroba naší obuvi pro specifické zákazníky (i jednotlivci).

Sedlářství, brašnářství, výroba, renovace, e-shop: - sedla historických motocyklů - brašny, motobrašny

E-shop: - kojenecké a dětské bio oblečení - ručně šité kožené capáčky ve 100% biokvalitě.

Prodej: - dětské oblečení - deky, relaxační poštářky