Co nesmí chybět v krabici se zahradním příslušenstvím? Rozhodně nezapomeňte na postřiky, substráty, hnojiva, květináče, osiva, konve, hadice, rozprašovače, chemické přípravky proti škůdcům, plevelům a plísním, a také pomůcky v podobě sekaček a křovinořezů.

Zahrádkářský ráj je agro-centrum
Prodej a servis zahrádkářské techniky zajistí agro-centrum! Vybírejte z velkého množství zahradní a lesní techniky a zahrádkářských potřeb z pohodlí domova – skrze náš eshop. U nás najdete hnojiva, zeminy, květináče a mnoho dalších. Zlobí vás sekačky, pily, křovinořezy nebo jiné přístroje? Naši mechanici si poradí s jakoukoliv závadou.
Zahrádkářský ráj je agro-centrum
Prodej- zahrádkářské potřeby a vybavení.

Rekonstrukce - sádrokartony v koupelnách Rekonstrukce - obklady a dlažby v koupelnách Rekonstrukce - koupelny (obklady, dlažby, sádrokartony) Prodej - potřeby pro zahrádkáře.

Dodávka - keramické nádoby a květináče Dodávka - zahradní nábytek Sečení trávy - průklesty - prořezávky včetně kácení Dodávka - čerpadla a filtrace pro zahradní jezírka Dodávka - automatické závlahy.

Interiéry - realizace - 2D + 3D návrhy - konzultace vybaveníslužby bytového designera E - shop - sedací vaky - dekorace - květináče - tapety na zdi - dětské pokoje.

Pracovní ochranné pomůcky. - prodej barev - laky - potřeby pro malíře a natěrače - pracovní a ochranné pomůcky - drogistické zboží - zahrádkářské potřeby - maziva a oleje.

Výroba, malobchod, prodej. -nemrznoucí směsi -montážní pasty a gely -sadařské balzámy -plastové výrobky-minipařeniště -sadbové desky -rašelinové tablety a kořenáče -bambusové tyčky a tyče -postřikovače -přírodní oleje-lněný, tungový, čajovníkový.

Prodej: -vodoinstalační materiál -zdravotní keramika -stavební kování -potřeby pro zahrádkáře -vruty, hřebíky -ruční nářadí.

Zásilkový obchod, e-shop. Prodej: -spotřební zboží -telemarketing -TV* shop.

Prodej, e-shop: -pěstitelské potřeby -konopná kosmetika a vaporizéry Nabídka : -osvětlení, vzduchotechnika, hnojiva, substráty a potřeby pro klonování.

Prodej, e-shop - bytové a zahradní dekorace - zahradní umyvadla a výlevky - Vintage styl - dárkové předměty - bytové doplňky - textilní dekorace - proutěné a ratanové zboží - lampy a svítidla.

Maloobchod, prodej: -železářství, kovo materiál -potřeby pro domácnost, domácí potřeby -nástroje a nážadí -hospodářské a zahradnické potřeby -vodoinstalační materiál, voda -topenářský instalační materiál, topení -instalační materiál plyn.