Co nesmí chybět v krabici se zahradním příslušenstvím? Rozhodně nezapomeňte na postřiky, substráty, hnojiva, květináče, osiva, konve, hadice, rozprašovače, chemické přípravky proti škůdcům, plevelům a plísním, a také pomůcky v podobě sekaček a křovinořezů.

Zahrádkářský ráj je agro-centrum
Prodej a servis zahrádkářské techniky zajistí agro-centrum! Vybírejte z velkého množství zahradní a lesní techniky a zahrádkářských potřeb z pohodlí domova – skrze náš eshop. U nás najdete hnojiva, zeminy, květináče a mnoho dalších. Zlobí vás sekačky, pily, křovinořezy nebo jiné přístroje? Naši mechanici si poradí s jakoukoliv závadou.
Zahrádkářský ráj je agro-centrum
KL Zahrady - služby pro Vaši zahradu: Návrh a realizace zahrad a veřejné zeleně, zavlažovacích systémů. Údržba zahrady, péče o trávník, zavláhové systémy, jezírka po celý rok. Prodej drobné mechanizace a nářadí pro práce na zahradě, dodávka automatických sekaček a systémů pro úsporu vody při závlaze.

Jsme specialisté na návrhy a realizaci zahrad. Prodej - koupací a okrasná jezírka, potůčky a kaskády, trávníky - seté i kobercové, sečení trávy, závlahové systémy - pro zahrady i hřiště, výsadba stromů, úpravy terénu, kácení stromů a další.

Prodej: - zahradní krby - doplňky pro grilování, pro byt a zahradu.

Zahradnictví, květinářství: -květiny, balkonové -sadba, pěstování zeleniny -vodní a bahenní rostliny -výsadba truhlíků -letničky -trvalky -skalničky -výsadba a stříhání živých plotů -rostliny pro podzimní výsadbu hrobů a truhlíků -prodej nádoby všech velikostítruhlíky (samozavlažovací) květináče, sadbovače, závěsné květináče -substráty

Výroba, maloobchod, montáž: -balustrády, sloupy, ozdoby domu -sochy, fontány, kašny, interierové fontánky, umělecké doplňky do zahrad -krby (vnitřní, zahradní, s udírnou, zahradní grily) -obklady (pískové, kombinované, tesané, lámané, přírodní) -ploty (tvarovkové, betonové, štípané, deskové, okrasné, pískovcové) ...

Zahradnictví: -prodej rostlin -zahradnické potřeby.

Prodej - zahrádkářské potřeby

Maloobchod, prodej: - zahradní nábytek z umělého ratanu - doplňky - kompozitní prkna.