Zchlaďte se v parných letních dnech ve vlastním bazénu! Ať už si vyberete nadzemní bazén, zapuštěný nebo nafukovací, důležité jsou také doplňky jako bazénový vysavač, protiproud, bazénové fólie, bazénové schůdky, síťky, kartáče a bazénové filtrace.

Bazény Kostelec - odborníci na bazény!
Bazény Kostelec - Akční bazénové sety Bazénové sety připravené ke koupání včetně zastřešení za akční cenu pro Vás připravila společnost Bazény Kostelec. Kvalitní technologie, izolace celého bazénu, celoplastové schodiště bez nutnosti betonáže, tradice od roku 1994 a stabilita firmy - to je 5 důvodů, proč si zvolit pro realizaci bazénu ...
Bazény Kostelec - odborníci na bazény!
Prodej, montáž a servis bazénů: - plastové bazény a nádrže - foliové bazény - kompletní dodávka-bazény na klíč - solární kolektory - bazénová chemie a příslušenství

Výroba: - skluzavky - tobogány - zvířátka - bazény, nádrže - střechy na traktory - krmítka - dětské atrakce - dílce bednění pro stavebnictví.

Výroba: -jezírka -izolace rovných střech, balkonů, základových desek.

Výroba, montáž, prodej: -bazény (polypropylen) všech tvarů a velikostí dle přání zákazníka -nádrže -zásobníky na dešťovou (užitkovou) vodu k využití v domácnosti. Montáž, práce: -plynařské, zemní plynovody, domovní rozvody provádí firma MONTPLYN, -zámečnické a kovářské práce.

Provozujeme: - montáže bazénů, saun a kolektorů - výroba bazénového příslušenství z nerezové oceli - prodej bazénového příslušenství a chemie - kompletní servis pro všechny tyto činnosti - veřejnou saunu, masáže a solárium ve sportovní hale Heřmanově Městci - kompletní dodávku zakázky na klíč včetně projektové ...

Výroba a instalace nových bazénů včetně filtračních systémů a čističek odpadních vod pro rodinné domky a obce. Kompletní služby kartonáže včetně potisků.

Prodej, oprava, servis: - zahradní technika - motorové pily, travní sekačky - travní traktory - řetězové pily - strunové sekačky - bazény - čerpadla - závlahové systémy - potřeby pro zahrádkáře.

Prodej: - bazény za bezkonkurenční ceny vcelé ČR - plastové septiky - biofiltry - lapače tuků - plastové žumpy - vodoměrné šachty - bazény - příslušenství - mobilní zastřešení - nádrže. Instalace: - filtrace.

Výroba, montáž: - bazény - galvanické vany - vzduchotechnika - produkty z plastů Sídlo: STP plast spol. s r. o. Na Vršku 109 471 27 Stráž pod Ralskem

Výroba, prodej, montáž: - plastové bazény - fóliové bazény - laminátové bazény - zastřešení bazénů. Montáž: - technologie bazénů - solární ohřevy - tepelná čerpadla - bazénové vysavače. Prodej: - příslušenství k bazénům - čistírny odpadních vod - whirlpooly - hydromasážní vany.

Výroba, montáž a servis všech typů bazénů: fóliové, nerezové, těžká fólie DLW. Rodinné, veřejné, vnitřní i venkovní. Libovolný tvar a velikost, rekonstrukce, servis. Baz. technologie a chemie. Zastřešení, sluneční kolektory, nerezové doplňky.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce, opravy -zednické práce -oplocení -bazény -komunikace. Projekce. Inženýrská činnost. Technický dozor.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, oprava, servis, prodej: -bazény (foliové, keramické). Prodej: - příslušenství.

Prodej: -plotové systémy -bazény, vířivé bazény -zastřešení.

Pobočka. Prodej: - výrobky, zboží nabízené v TV reklamách - bazény, bazénové příslušenství - nářadí - výrobky pro zdraví a krásu, pro úklid domácnosti a praní, do kuchyně - domácí potřeby - hračky pro děti - drobná elektronika, elektro zboží. Sídlo společnosti: - Rybná 669/4, Praha - Staré Město.

Vyrábíme a prodáváme keramické kompozitní bazény Premium. Luxusní bazény, bazény vnitřní i bazény venkovní - to jsou bazény od Premium Ceramic Pools Brno. Bazény vyrábíme z kvalitních materiálů ruční výrobou. Pro bazény zajišťujeme i příslušenství.

Návrhy, montáže, realizace: -automatické závlahy -zahradního osvětlení -zahradní jezírka, potůčky, fontány. Práce: -sadové úpravy -sečení a údržba zeleně -kácení stromů i v nepřístupných místech -terénní úpravy -oddrenážování pozemků -údržba zahrad: –sečení, hnojení, prořez keřů a stromů. Stavební práce: -pergoly a ...

Montáž a servis: -bazény včetně příslušenství.

Zakázková výroba bazénů. ČOV-čistírny odpadních vod TOPAS. Úprava bazénové vody-bazénová chemie. Zakázková výroba z polypropylénu: -odpadní,vyvážecí jímky -septiky dvou-tří komorové -domovní čistírny odpadních vod Topas 5-100 EO -nádrže na kapalné i sypké látky -recyklační,sběrné a expanzní nádrže -odlučovače tuku ...

Prodej, montáž: - bazény - jezírka - bazénové příslušenství - solární ohřev - zastřešení a zakrytí bazénu. Servis: - ošetřování vody a údržba bazénu.

Obchod, prodej, servis, náhradní díly (značky STIHL, KÄRCHER, HONDA, MIlwaukee, AEG, ATLAS-COPCO, KANGO, NAREX, HITACHI): -zahradní technika: -elektrické sekačky -benzinové sekačky -žací traktory -křovinořezy -motorové pily -vertikutátory -postřikovače -zahradnické nůžky a pilky -drtiče větví -komunální technika ...

Výroba plastových samonosných jímek, nádrží a zapuštěných bazénů.

Dodávka, montáž: -čistírny odpadních vod -domovní a bytové ČOV -ČOV pro restaurace, motely a čerpací stanice -septiky, nádrže, jímky, sudy -bazény -oválné bazény -kruhové bazény -zastřešení bazénů -příslušenství k bazénům -bazénová chemie.

Projekce, realizace, oprava, servis: -sauny, infrasauny, infrakabiny -saunové domky -parní kabiny -bazény vnitřní, venkovní -zakrytí bazénů - mobilní -vířivé vany s vlastní filtrací (whirlpool) -zahradní domky -krbové vložky