S & R servis s.r.o.
Bazény, okna - Tomášek s.r.o.

Zchlaďte se v parných letních dnech ve vlastním bazénu! Ať už si vyberete nadzemní bazén, zapuštěný nebo nafukovací, důležité jsou také doplňky jako bazénový vysavač, protiproud, bazénové fólie, bazénové schůdky, síťky, kartáče a bazénové filtrace.

Bazény Kostelec - odborníci na bazény!
Bazény Kostelec - Akční bazénové sety Bazénové sety připravené ke koupání včetně zastřešení za akční cenu pro Vás připravila společnost Bazény Kostelec. Kvalitní technologie, izolace celého bazénu, celoplastové schodiště bez nutnosti betonáže, tradice od roku 1994 a stabilita firmy - to je 5 důvodů, proč si zvolit pro realizaci bazénu ...
Bazény Kostelec - odborníci na bazény!
Výroba, prodej, dodávka, montáž: - bazény, bazénové příslušenství - zastřešení - vířivé vany - infrasauny - čistírny, jímky. Sídlo společnosti: - Zbraslavská 55, Praha 5 - Malá Chuchle.

Stavební firma. Stavební činnost: -výstavba bazénů v interiéru i exteriéru -obkladačské práce, pokládání dlažby -kontaktní zateplování fasád -stavební úpravy.

Projekce, montáž, výroba, servis, oprava: - nerezové bazény - veřejné (aquaparky, koupaliště, sportovní a kryté bazény), soukromé (hotelové, whirpooly, rodinné, ochlazovací). Komplexní dodávky technologie úpravy vody.

Svařováním PVC fólií. Prodej, rekonstrukce: - bazény - bazénové technologie.

Stavební firma Emil Ferenc se sídlem v okrese Nový Jičín se více než 15 let zabývá kompletní stavební a zednickou činností. Specializujeme se především na stavbu plotů a zámkových dlažeb různých formátů, stavbu bazénů, betonářské a kanalizační práce, podlahové práce. Součástí naší činnosti jsou také veškeré zednické práce na klíč. ...

Prodej a montáž tepelných čerpadel, topení a bazénů.

Prodej, servis: - zařízení Kärcher. Stavba, prodej: - bazény - jezírka venkovní, vniřní. Střešní izolace.

Prodej: - bazénová chemie - vonné esence pro sauny - bázeny - vířivky.

Stavební činnost: - rekonstrukce bytů a bytových jader - elektroinstalace na klíč - inteligentní domy - generální opravy elektroinstalací v bytových domech i v administrativních budovách - zateplení domu Dále zajistí výstavbu bazénu. Koupelny na klíč, kuchyně a nábytek na míru. Inženýrská činnost a projekční práce.

Firma Pavel Kuzník z Opavy se specializuje na výrobu a prodej plastových bazénů, zastřešení a veškerého bazénového příslušenství. Kromě standardních geometrických tvarů bazénů jsme schopni vyrábět i velmi atypické tvary, dle požadavků našich zákazníků. Dále náš výrobní program zahrnuje plastové nádrže, vsakovací nádrže, jímky, septiky a také ...

Sineko Engineering s.r.o. sídlící v okrese Nový Jičín poskytuje již od roku 1994 svým zákazníkům komplexní služby v oblasti řešení odpadních vod pro domácnosti, investiční výstavbu a lehký průmysl. Nabízené produkty navrhneme, vyrobíme a instalujeme přímo pro vás, dle vašich požadavků. Díky dlouholetým zkušenostem v oblasti ekologického ...

Společnost BERNDORF BÄDERBAU s.r.o. vyrábí, dodává a montuje rehabilitační, hotelové, zahradní, privátní i nerezové bazény z oceli. Dále se zabýváme whirlpooly a prodáváme vybavení pro wellness. Bazény dodáváme po celé České republice i do zahraničí. Naše produkty jsou profesionálně a kreativně vytvořené, s tím největším důrazem na kvalitu. ...

Stavební firma GEBAUER stavební práce s.r.o. provádí výstavbu rodinných domů, bytových i nebytových budov, základy staveb, pokládku venkovní a zámkové dlažby a dalších zpevněných ploch jako jsou parkoviště, příjezdové cesty a podobně. Další naši aktivitou je pronájem stavebních strojů s obsluhou. Sídlo naší firmy najdete ve městě Vítkov, část ...

Výstavba: - plynovody, vodovody, kanalizace. Výroba: - plastové výrobky pro stavebnictví: - bazény - plastové jímky - jiné plastové výrobky. Vše včetně kompletní dodávky. Prodej: - bazénové příslušenství: - filtrace - chemie - vysavače - kolektory (ohřev vody) - krycí plachty (solární) - zastřešení - ...

Prodej, e-shop: - trampolínové sety, doplňky, příslušenství - trampolíny - bazény - altány - zahradní sestavy, stoly, židle a křesla.

Výroba: - plastové bazény - domovní čistírny odpadních vod bez nároků na elektrickou energii.

Prodej, realizace, servis: - bazény - vířivky - zastřešení k bazénům - příslušenství k bazénům.

Výstavba, rekonstrukce, servis, oprava: - bazény vnitřní, venkovní, veřejné, soukromé - mobilní zastřešení bazénů - whirpooly - sauny.

Prodej: - bazény - zastřešovací systémy - vířivky - sauny.

Nástřiková izolace. Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - kanalizace - oprava, rekonstrukce - chodníky - bazény - altány - sklípky. Sídlo firmy: - Hodoňovice 211, Baška.

Prodej, servis: - zahradní technika - sekačky - traktory - křovinořezy - pily - čerpadla - sněhové frézy - zahradní nábytek - bazény.

Pobočka. Prodej, maloobchod, oprava, servis: - zahradní technika MOUNTFIELD - sekačky - zahradní traktory - kultivátory - řetězové pily, křovinořezy, nůžky, štípačka dřeva - bazény - sněhové frézy.

Pobočka. Prodej, maloobchod, oprava, servis: - zahradní technika MOUNTFIELD - sekačky - zahradní traktory - kultivátory - řetězové pily, křovinořezy, nůžky, štípačka dřeva - bazény - sněhové frézy.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: - zahradní technika MOUNTFIELD - sekačky - zahradní traktory - kultivátory - řetězové pily, křovinořezy, nůžky, štípačka dřeva - bazény - sněhové frézy.