Hlavním úkolem inženýrských sítí je zajištění přívodu potřebných energií, jako je voda, elektřina a plyn do domácnosti. Výstavba vodovodů, plynovodů a kanalizace je tedy při stavbě novostavby základním aspektem, který nemůže být podceněn nebo vynechán.

OMEXOM GA Energo s.r.o.
OMEXOM GA Energo s.r.o. se specializuje na opravy a výstavbu elektrického vedení pro všechny úrovně napětí - od nízkého napětí (nn), přes vysoké napětí (vn), až po velmi vysoké napětí (vvn). Nejenže se věnujeme infrastruktuře, která energii přenáší, ale také zasazujeme o její budoucnost skrze výstavbu, rekonstrukce a modernizace rozvoden a ...
OMEXOM GA Energo s.r.o.
Bytové výstavby: - provádění inženýrských a bytových staveb.

Divize 3 METROSTAV a.s. je stavební společnost univerzálního zaměření, jejíž aktivity je možné sledovat na celém území naší republiky, na Slovensku i v zahraničí..

Metrostav a.s. je universální stavební společnost zajišťující řízení a realizaci náročných stavebních děl.. .

Sídlo společnosti. Výstavba: -vodohospodářské stavby. -zemní práce. -kanalizační stoky. -ražba kolektorů. -kořenové čistírny odpadních vod. -rekonstrukce, odbahnňování rybníků.

Služby: -projektování staveb -realizace staveb -projektování a výroba kovových konstrukcí -údržba a správa budov.

Swietelsky vyvíjí svoje aktivity ve všech druzích stavebnictví: výstavba komunikací výstavba železnic pozemní stavby výstavba inženýrských sítí výstavba mostů.

Společnost TRIMAX, a. s. je společnost s bohatými zkušenostmi v oblasti stavebních prací s hlavní specializací na podzemní práce prováděné hornickým způsobem a inženýrské sítě.

Bednění.eu - Spotřební materiál pro monolity :: Papírové bednění, spínací tyče, matice, odbedňovací olej, distanční podložky, vylamovací výztuže, kotevní technika, těsnící materiály, překližka, nopová fólie, řezání betonu, jádrové vrtání.

Stavení činnost: - pozemní stavby - inženýrské stavby - vodohospodářské stavby.

Stavíme rodinné domy, stavby na klíč, provádíme rekonstrukce budov a inženýrských sítí, půdní vestavby, fasády. Působnost firmy Praha a Středočeský kraj.

Komplexní a profesionální služby, moderní technologie. Výstavba vodovodních a kanalizačních přípojek.

Projektování a realizace inženýrských sítí.

Provádíme projektovou a inženýrskou činnost pro investory - obce a soukromé subjekty při zajišťování územních rozhodnutí, stavebních povolení (včetně stavebního dozoru), zpracování podkladů pro poskytování státních dotací pro bytovou výstavbu, výstavbu inženýrských sítí (vodovod, kanalizace), likvidaci skládek a poradenství v oblasti trvale ...

Výstavby bytů. Inženýrských sítí. Velkoobchod s pozemky. Prodej parcel: -milion metru parcel pro bydlení v mnohaatraktivních lokalitách Prahy a nízkého okolí za nejnižší ceny.

Služby pozemního a inženýrského stavitelství. Nabídka instalatérských prací, architektonických a inženýrských činností či souvisejícího technického poradenství.

Instalatérské práce: - sanita, topení - pozemní a inženýrské stavitelství - obchodní činnost Stavební činnost: - objekty - inženýrské sítě.

EKOS PRAHA, a.s. pro Vás zajistí: provádění průmyslových a komerčních objektů provádění inženýrských staveb práce architektů a projektantů inženýrské činnosti poradenské činnosti při výběru stavebních pozemků S rozsahem a kvalitou projektových, stavebních a řemeslných prací naší stavební společnosti je možné se seznámit na ...

Stavební činnost: - pozemní a inženýrské stavitelství - horské chaty a chalupy.

Nabídka služeb v oblasti podzemního a inženýrského stavitelství. Realizace komplexních výstaveb tunelů, štol, šachet, kolektorů, vodovodů, kanalizací.

Výstavba komunikací - výstavba vodovodů a kanalizace - zemní práce - výstavba základů - výstavba oplocení pozemků - armování - bourací práce - výstavba bazénů

Stavba vodovodů, kanalizací a inženýrských sítí.

Plynařské práce Topenářské práce Čištění - kanalizace Vodoinstalační práce

Montáž - krovy Kompletní dodávka - oplocení Komunikace Zámkové dlažby Dodávka - umělé povrchy pro sport Individuální stavby - bytové výstavby - rodinné domy Kompletní dodávka - střechy Kanalizace Vodovodní přípojky

Topenářské práce Montáž - kanalizace Vodoinstalatérské práce