Hlavním úkolem inženýrských sítí je zajištění přívodu potřebných energií, jako je voda, elektřina a plyn do domácnosti. Výstavba vodovodů, plynovodů a kanalizace je tedy při stavbě novostavby základním aspektem, který nemůže být podceněn nebo vynechán.

OMEXOM GA Energo s.r.o.
OMEXOM GA Energo s.r.o. se specializuje na opravy a výstavbu elektrického vedení pro všechny úrovně napětí - od nízkého napětí (nn), přes vysoké napětí (vn), až po velmi vysoké napětí (vvn). Nejenže se věnujeme infrastruktuře, která energii přenáší, ale také zasazujeme o její budoucnost skrze výstavbu, rekonstrukce a modernizace rozvoden a ...
OMEXOM GA Energo s.r.o.
Nabízím poradenství, zednické a stavební práce v oblastech: - výstavby - zakládání staveb - zemní práce - kanalizace aj. - opravy a rekonstrukce - opravy a zdění komínů - okrasné zídky - obklady a dlažby - zateplení fasád - bourací práce a demolice

Stavební firma, zemní práce a zakládání staveb. Realizace, provádění, stavby, stavba, výstavba: -zemních prácí : -inženýrské sítě, inženýrských sítí: -plynu, voda, kanalizace, kabelové rozvody, veřejné osvětlení -podvrty, protlaky do průměru 160mm -zpevněné plochy: -chodníky, chodníků -hřiště -přístupové cesty ...

Stavba, výstavba, realizace: -inženýrské sítě -vodohospodářské stavby. Výstavba, rekonstrukce: -kanalizace včetně přípojek -vodovody včetně přípojek -vodohospodářské objekty včetně montáží technologií .

Stavební firma. Stavba,výstavba,rekonstrukce,opravy: -průmyslové stavby -bytové domy -rodinné domky,domky na klíč -zateplování -půdní vestavby,nástavby -inženýrské stavby -komunikace,chodníky -rybníky, úpravy toků Práce: -komplexní stavební.

Stavební firma. Výstavba: - pozemní stavby (občanské, průmyslové, dopravní) - inženýrské sítě, inženýrské stavby.

Stavební firma. Stavba, výstavba, realizace: -pozemní -bytová -inženýrské sítě /inženýrských sítí/: -kanalizace /kanalizací/ -plynofikace. Práce: -zemní. Prodej: -stavebniny, stavební materiál -průmyslové zboží.

Stavební firma, stavby. Výstavba: -pozemních, inženýrských staveb.

Kompletizované stavby na klíč. Dodávky staveb a jejich částí pro občanskou výstavbu. Rekonstrukce a modernizace interiérové vestavby. Řemeslné opravy a údržba. Obklady a dlažby. Projektová činnost. Inženýrská činnost. Příprava a kompletace staveb. Stavební servis a poradenství.

Stavební firma: -pozemní stavitelství -sportovní stavby -projekty ochrany životního prostředí -rekonstrukce památkových center -speciální inženýrské stavby. Zlínský kraj.