CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Služby: -opravy a údržba komunikací -dopravní značení vodorovné, svislé -zemní práce -zajištění zimní údržby.

Klempířství: -klempířské, pokrývačské práce -montáž hromosvodů -nátěry plechových krytin. -veškeré oplechování střech -izolace teras a balkonů folií Fatra, Dekplan

Architektonický atelier: -vypracování architektonických studií -vypracování kompletních projektů staveb -vypracování územních plánů

Naše služby: - kompletní realizace střech - dílčí i úplné rekonstrukce střech - realizace dřevostaveb - výroba a montáž dřevěných garážových stání, pergol, zahradních altánů - montáž střešních oken - tesařské práce - pokrývačské práce.

Nabízíme řezivo a střešní latě, OSB desky, palubky a produkty na ochranu dřeva. Dále vyrábíme řezivo určené pro obalový průmysl a palivové dřevo.

Elektroservis: -elektroinstalční práce -opravy, revize -měření a čištění vzduchu.

Truhlářství: -zakázková výroba -atypický nábytek z masivu, lamina -kuchyňské linky nové i renovace -dveře -schody -renovace starého nábytku.

Služby: -zaměření stávajícíh objektů -zhotovení územně plánovací dokumentace -urbanistické studie -regulační plány -územní plány -architektonické studie objektů -architektonické návrhy zahrad -zahradní architektury -návrh zeleně včetně druhů rostlin -osvětlení zahrad -zavlažování -architektonické návrhy interiérů ...

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývací stěny -dětské pokoje -pracovny, kanceláře, knihovny -jídelny a drobný nábytek -zahradní pergoly, dřevěné okrasné truhlíky.

Výroba: -krmné směsi. Výkrm, prodej: -kachny BARBARIA. Prodej: -tel.:380321035 -zemědělské potřeby. Práce: -truhlářské -alpské balkony -zakázková výroba: -dveře, nábytek -zahradní nábytek.

Práce: -zámečnické -zakázková zámečnická výroba -dílce ocelových konstrukcí. Výroba: -výroba dílců technologických zařízení a strojů -výroba dílců ocelových konstrukcí -výroba zámečnických prvků pro stavebnictví.

Služby: -geologická činnost v oboru inženýrské geologie -proutkař.

Pilařská výroba: -sušené řezivo -vazby krovů -prodej stavebního a truhlářského řeziva.

Výroba, prodej: -řezivo BOR, SM stavební BOR, SM truhlářské SMtesařské -štěpky -piliny -pořez kulatiny.

Prodej: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina -maso, uzeniny -průmyslové zboží.

Služby: -elektroinstalace -elektrikářské práce.

Pila: -dřevovýroba -pilařská výroba -prodej -stavební a truhlářské řezivo.

Výroba: -akvária -terária. Práce: -sklenářské.

Výroba: -ocelové konstrukce -nerezové zábradlí -montované haly i žárově zinkované -dveře a okna z Al profilů -zimní zahrady -svařování hliníku.

Prodej: -výztuže do betonu -materiály pro průmyslové podlahy.

Kominické práce: -čištění komínů a spotřebičů paliv -vložkování komínů na plyn, tuhá paliva a olej -autorizované měření emisí -opravy komínů -stavby nových komínů BLK a SCHIEDEL -revize ke kolaudaci -poradenství.

Servis, opravy, prodej: -elektrospotřebiče TATRAMAT - WHIRPOOL -bojler, sporák -výpočetní technika. Elektroinstalace.