CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
ELFOSY s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, hromosvody, zabezpečovací a kamerové systémy, televizní rozvody, revize a mnoho dalšího.

Dodávka a montáž : - garážová vrata. Dodávka a montáž: - stínící technika. Zateplování objektů. Dodávka a montáž: - plastová okna - eurookna - dveře - zárubně. Kompletní stavební činnost.

Výroba, dodávka, montáž: - dřevěné vazníkové krovy.

Provádíme veškeré malířské a natěračské práce. Nabízíme Vám malování pokojů,  bytů, domů, kanceláří, ordinací, restaurací,  exteriérů, schodišť, sklepy, nátěry oken,  drobné zednické práce. Vymalujeme a natřeme vše na co si vzpomenete – dřevo, kov, beton, hlinik, pozink, aj. Poradíme Vám s výběrem barev, jejich kombinací i následnou údržbou. ...

Malířské a natěračské práce: -malířské práce -bytové a nebytové prostory, kanceláře, školy, škola -primalexové, tónované, disperzní, umyvatelné, strukturované, dekorační malby, malba -nátěry fasád, betonové a ocelové konstrukce, podlah, protiplísňové, oken, okna, dveří, dveře, zárubně, zárubní, střechy, radiátorů -nástřiky, nástřik ...

Systémy pro: - strojírenství - ITEM, Axelent - stavebnictví - Jansen, Axelent, Cor-Ten, Triplan - zabezpečení - bezpečnostní a neprůstřelné systémy -personální propustě -vratové uzávěry -balistické dveře a vrata -kancelářské prostory, izolované jednací místnosti -speciální uzávěry tlako a plynotěsné ...

Návrhy řešení interiéru: - bytová architektura - designové řešení - matrace a rošty - nátěry a tapety - montáž - doprava

Stavební činnost: - dodávky účelových a bytových staveb, inženýrských sítí a komunikací Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské.

Poskytujeme komplexní geodetické služby v oblasti katastru nemovitostí, stavební a inženýrské geodezie, pozemního mapování.

Pila, výroba: - stavební řezivo - truhlářské řezivo - hranoly, latě, prkna, fošny.....atd.

Služby: - předprojektové analýzy - studie, projektové dokumentace - pasporty staveb, inženýrská činnost - rozpočty staveb, poradenská činnost - průkazy energetické náročnosti

Práce: -bytové dlažby -rekonstrukce.

Střechy na klíč. Zajistíme tesařské, klempířské, pokrývačské a sádrokartonářské práce v oblasti Blanenska, Letovic, Boskovic a Brna.

Činnost: - hodinový manžel - úprava zahrad - zednické, malířské, vodoinstalační či topenářské práce.

Truhlářské práce Výroba, dodávka, montáž a 3D grafické návrhy: - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - bytový nábytek Pokládka - plovoucí podlahy

Služby: - záruční a pozáruční servis tepelné techniky - revize plynových spotřebičů. Vedení účetnictví. - účetní a daňová evidence - zpracování mzdové agendy - tel. 777 283 624.

Podniková prodejna firmy MONARC, Výroba, prodej: -nábytek.

Rodinné truhlářství Furchovi se zabývá výrobou truhlíků, krmítek, zvířat (např. na dětské hřiště), pergol, zahradního nábytku, schodů a mnoho dalšího.

Výroba a prodej: -altány, pergoly -garážová stání -domky a chatky -rekreační chaty -dětská hřiště -truhlíky, čekárny -prodejní stánky, zahradní nábytek -mostky.

Společnost Elektromontáže David Kudlička provádí elektroinstalační a elektromontážní práce, silnoproud i slaboproud. Nabízíme montáže rozvoden NN a VN, montáže hromosvodů, vnitřní a venkovní elektroinstalace, zabezpečovací a kamerové systémy, telekomunikační a přístupové systémy, systémy pro regulaci, televizní rozvody - antény a satelity, ...

Hodinový manžel. Drobné elektrikářské, instalatérské práce. Drobné zednické práce. Údržba, opravy, montáže v domácnosti. Úklidové služby.