CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Velkoobchod: - barvy - laky - malířské potřeby.

Malooobchod, prodej: -obklady -dlažba -sanitární keramiku -vany, sprchové kouty a zástěny -WC -umyvadla.

Teplofikace do 4 MPA. Vodoinstalace: -rozvody -klasické -plastové. Rozvody stlačeného vzduchu. Tlaková zařízení: -revize -servis. Zámečnické práce. Pobočka: -Sokolov, Křížová 118 telefon 352601271.

Provádí práce: -sádrokartony -obklady a dlažby -plovoucí podlahy -malířské a natěračské práce -výškové práce -komíny a krby -zámkové dlažby -rekonstrukce objektů -okrasné ploty -protipožární nátěry stěn, stropů a ocelových konstrukcí -zateplovací fasády.

Řemeslo: -elektrikář. Elektroopravy a převíjení.

Výroba, prodej, montáž: -okna plastová -rolety -dveře -zimní zahrada.

Prodej a montáž: -plynové kotle včetně tepelné techniky.

Maloobchod, prodej: -elektromateriál -elektrospotřebiče.

Projektová a inženýrská činnost ve stavebnictví. Zpracováváme průkazy energetické náročnosti budovy PENB, energetické audity, energetické štítky obálky budovy, žádosti o dotace z programů ZU, OPZP, NP, projekty a posudky nízkoenergetických a pasivních domů, tepelně vlhkostní posudky konstrukcí, projektové dokumentace, statické posouzení staveb, ...

Revize: -elektrická zařízení -plynová zařízení -zdvihací zařízení -kotle. Školení: -obsluhy vysokozdvižných vozíků -jeřábníků, vazačů.

Zpracování kamene: -žula -mramor -řezání -broušení -leštění. Výroba a montáž: -pomníky. Prodej: -desky na pracovní stoly -parapetní desky -obklady a dlažby.

Specializovaný prodej: -střešní materiály pro šikmé i ploché střechy -veškerý sortiment střešních krytin -BRAMAC, KM** BETA, České cihelny, Josef MEINDL, TONDACH, CEMBRIT, IKO*, ISOLA, TEGOLA, DOERKEN, GH** ISOVER, LINDAB, MAGE, MARLEY, MOGAT, PARAMO, ROTO, ONDULINE, RHEINZINK, RANNILA, ROCKWOOL, VELUX -plechy ...

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy, laky -kosmetika.

Řemeslo: -zámečník -svářeč. Kovoobrábění.

Firma Jan Hauzr působí převážně v Karlovarském kraji (není ale vyloučena práce i za hranicemi našeho kraje). .Hlavní činností společnosti je povrchová úprava kovů. Provádíme předúpravu povrchů tryskáním, tlakovým i vysokotlakovým mytím vodou, dále metalizaci, sanace, nátěrové systémy, fasádní nátěry a protipožární nástřiky.

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -plast -kovy -elektroinstalatérské -zednické. Prodej materiálu všech těchto profesí. Služby NONSTOP.

Klempířství a pokrývačství: -klempířské práce -pokrývačské práce.

Práce: -klempířské -pokrývačské -montáž střešních konstrukcí -pokládka střešních krytin.

Pokrývačství: -tesařské práce -klempířské práce -pokrývačské práce -výškové práce.

Služby: -přípravné a dokončovací stavební práce -zemní práce -uklidové práce všeho druhu -výškové práce -malířské a natěračské práce -sádrokartonářské práce -pokládka laminatových podlah a jiných druhů krytin -údržba a správa nemovitostí.

Instalatérské, plynařské, topenářské práce: -rozvody domovních a průmyslových plynovodů -výstavby a rekonstrukce plynových kotelen -rozvody ústředního vytápění v mědi, plastu a oceli -montáž olejového a propanového vytápění -plastové rozvody užitkové vody -montáž a prodej veškerých plynových spotřebičů -záruční a pozáruční servis ...

Řemeslo: -zámečník -strojní zámečnictví.