CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Rizikové kácení a prořezávání stromů horolezeckou technikou. Kácení stromů horolezeckou technikou. Prořezávání zeleně v běžných podmínkách. Prořezávání zeleně při problematickém přístupu. Sklízení šišek ze špiček jehličnanů kvůli výsevu semen. Výškové práce, např. natírání stožárů vysokého napětí, nátěry a drobné opravy střech. Veškeré ...

Sklárna. - exkurze Sklářská restaurace. - obědy - večeře Prodejní galerie skla.

Autorizovaný dovozce značky MARAZZI GROUP S.P.A., HATRIA, NOT, VETROVIVO do ČR. Maloobchod, velkoobchod: - obklady a dlažby značky UNITED COLORS OF BENETTON, MARAZZI, KLINKERSIRE, BRENNERO - obklady, obkladačky, dlažby keramické, kamenné ( přírodní kámen, mramor, žula ) - dlažby zátěžové, schodové, protiskluzové, ...

Velkoobchod a zásobování elektromateriálem - kabely, svítidla a jističe

Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství

Tesařské práce, tesařství. Pokrývačské práce, pokrývačství. Klempířské práce, klempířství. Realizace, dodávka, montáže: - lehké střešní systémy - pokládání lehkých střešních krytin, plechové krytiny. Realizujeme i ostatní střešní systémy - tašky, šindele nebo eternit. Rekonstrukce: - krovů - drobné dřevostavby - přístavby a ...

Pila. Výroba: - typické i atypické palety - dřevěné bedny a obaly - zakládací klíny - vypínací hranoly - stavební řezivo - prkna, latě, hranoly, fošny, trámy. Pořez kulatiny na pásové pile. Truhlářství, truhlářské práce. Podlahářství, podlahářské práce.

Montáže, opravy, revize, údržba: - plynových zařízení - regulační i bioplynové stanice. Revize vozidel CNG a LPG.

Výroba, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - klece, voliéry, přepravky na zakázku - pro psy, kočky, ptáky. Máte možnost výběru z různých velikostí klecí, přepravek a voliér pro jiná drobná zvířata.

Pštrosí farma. Chov pštrosů na maso a vejce. Ubytování v soukromí - rodinný apartmán pro pět osob. Vybavení - kuchyňská linka, WC a sprcha, ložnice se třemi lůžky a palandou. Výroba: - atypické obaly - přířezy z folií. Prodej, servis, opravy: - polské automatické kotle DOMINO firmy Lukáš Mocek se zárukou 5 let - umožňují ...

Výroba, výkup, nákup, prodej: - nové i použité dřevěné palety, europalety - světlé, tmavé, Düsseldorf, BIGBAG, CP-1, CP-3, CP-9 - atypické palety. Dřevosklad. Prodej: - stavební řezivo - truhlářské řezivo - palivové dřevo.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej. - elektroinstalačního materiálu. Elektromontážní práce, elektromontáže. Elektrorevize, revize elektrických zařízení.

Truhlářství. Zakázková dřevovýroba: - kuchyně - nábytek - okna, dveře - schody - venkovní stavby - pergoly. Pokrývačské práce: - realizace střechy.

Truhlářství. Zakázková truhlářská výroba: - eurookna - okna - špaletová, kaslíková, jednoduchá - dveře - interiérové, exteriérové - schody, schodiště, zábradlí - podlahy - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné stěny - šatní skříně - parapety - ploty, vrata. Firma registrovaná v seznamu odborných dodavatelů – SOD pro ...

Truhlářské prácevýroba - eurookna - dveře - schody - interiéry Truhlářská výroba - interiéry Truhlářská výroba - eurookna - dveře Truhlářská výroba - schody

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Tesařské a truhlářské práce roubené domy

Potřebuje provést jeřábnické práce? Hledáte nákladní autodopravu? Naše firma nabízí provedení jeřábnických prací autojeřáby od 8 do 20 tun. Jeřáby také pronajímáme. Samozřejmostí jsou kvalitní stroje včetně příslušenství - popruhy, řetězy a další. Naše obsluha je odborně proškolená (platný jeřábnický průkaz), zkušená a spolehlivá, zabezpečíme tak ...

Elektroinstalační práce. Montáže, opravy a rekonstrukce elektroinstalací. Revize elektrických instalací a revize hromosvodů. Revize elektrických spotřebičů, nářadí a strojů. Oblast Česká Lípa a okolí.

Výroba z plastu: Výroba: -plastové: -jímky. -bazény. -nádrže. Zajišťujeme dopravu, montáž: -bazénů. -bazénové technologie.

Přípravné stavební práce. Realizace: - minerální podhledy - sádrokartonové příčky, stropy, sádrokartony - půdní vestavby.

Práce: - zemní práce - výkopové práce - terénní úpravy - zahrady, pozemky, příprava staveniště. - vrtání děr o průměru 30, 60 nebo 100 cm. Likvidace odpadů. Autodoprava: - dovoz stavebního materiálu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiál, stavebniny - maltové směsi, malty - sádrokartony, sádrokartonové desky - obklady, dlažby - podlahy - izolační materiály, tepelné izolace ROCKWOOL.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiál, stavebniny - maltové směsi, malty - sádrokartony, sádrokartonové desky - obklady, dlažby - podlahy - izolační materiály, tepelné izolace ROCKWOOL.