CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Výroba nábytku na zakázku. Moderní design a materiály našich kuchyní a vestavěných skříní ve spolupráci s architekty osloví i velmi náročného zákazníka. Vše od návrhu až po předání je originál. Velký výběr kování. Zhotovíme kuchyňské linky moderní, ale i stylové, rustikální, schodiště, kancelářský nábytek, koupelnový nábytek, obývací ...

Zabýváme se zakázkovou truhlářskou výrobou nábytku, realizací interiérů na míru, ale i moderním a atypickým designem. Specializujeme se na výrobu kuchyní, kuchyňských dvířek, vestavěných skříní, interiérových dýhovaných dveří ale i veškerého bytového a kancelářského nábytku. Velkou předností zakázkové výroby je navržení nábytku podle představ ...

Výroba, stavba, montáž - zahradní dřevostavby - zahradní domky - pergoly - garážová stání. Další činnost - zemní práce - demolice, bourání - pokládka dlažby - stavba přístupových cest - kácení stromů, pořez dřeva.

Činnost - fasády, zateplování fasád - zednické práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - rekonstrukce bytových jader.

Pokrývačské a klempířské práce - montáž střešní krytiny.

Obklady bazénů, realizace, servis a rekonstrukce bazénů - bazény - whirpooly - vodní atrakce - zakrytí vodní hladiny - technologie bazénů - úprava vody v bazénu

Stavební činnost - klempířské práce - tesařské práce - pokrývačské práce - montáž všech druhů střešních krytin.

Tesařské, truhlářské a řezbářské práce - dřevostavby - půdní vestavby - vazby - dřevěné podlahy a stropy - schody a dveře - jednoduchý nábytek (lavice, police).

Kovovýroba a dřevovýroba - tesařské práce, výstavba zahradních domků, pergol, přístřešků, dětských domečků, teras, plotů a zahradního nábytku - zámečnické práce, výroba plotů, bran a branek, kovových konstrukcí, výtahových konstrukcí.

Tesařství, tesařské práce - výstavba altánů, pergol a zahradních domků - střešní vazby, altány, zahradní domy nebo ploty.

Rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - zateplování budov - půdní vestavby.

Revize elektroinstalací, hromosvodů a elektrických zařízení - revize elektrospotřebičů a elektro nářadí.

Dodávka: - systémy pro vytápění domu: - solární systémy - kotle, kamna, krby a krbové vložky - klimatizace - podlahové topení - tepelná čerpadla - akumulační zásobníky - regulace IQ R - hydrobox. Projektové činnosti. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - topenářský materiál - instalatérský materiál.

Pokládka bezpečných, certifikovaných dopadových ploch dětských hřišť z polyuretanového povrchu SmartSoft.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně - šatny, komody - postele - kancelářský nábytek

Stavební činnost, výstavba: - dřevostavby

Služby: - izolatérství, izolatér - izolace proti zemní vlhkosti, gravitační vodě a tlakové vodě

Truhlářství, podlahářství: - schody - pergoly - pokládání parket a palubových prken - renovace

Stavební činnost, práce: - stavební úpravy - sádrokartonářské - vodoinstalatérské - topenářské - zateplování - obklady a dlažby - malířské, natěračské

-těžba dřeva, manipulace a zpracování dřeva -nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej v rámci živností volných -Výroba chemických látek a chemických přípravků -Úprava a rozvod užitkové vody a provozování vodovodů a kanalizací -Zprostředkování obchodu a služeb -Reklamní činnost a marketing -Pořádání odborných kurzů, školení a ...

Truhlářství Výroba - dřevěná euro okna - schodiště - altány, pergoly - nábytek z masivu - postele - skříně - kancelářský nábytek.