CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Pobočka. Domácí potřeby. Železářství. Maloobchod, prodej, E-shop: - stavební nářadí - elektrické nářadí, elektronářadí - nářadí pro kutily a zahradu - materiál - vodoinstalační, topenářský, hutní, spojovací, kotevní, elektroinstalační - vruty, hmoždinky. Půjčovna: - nářadí, nástroje Bosch, Skil, Narex, Protool.

Řemeslnické práce: - malířské - lakýrnické - natěračské - klempířské - lešenářské (trubkové lešení) - izolační - tepelné, hydroizolace, zvukové - tryskání kovových i nekovových zařízení - abrazivní tryskání.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - kancelářský nábytek - kancelářské čalouněné židle INFO. Řemeslnické práce: - stolařské práce.

Stavební firma. Výstavba: - stavby na klíč.

Stavební firma: - stavby, stavební práce. Zateplování, rekonstrukce - fasády. Program Zelená úsporám.

Stavební firma: - komplexní stavební činnost - stavby na klíč. - stavební projekce. Výstavba: - nové bytové i nebytové budovy - rodinné domy.

Práce: - elektromontážní, elektroinstalační, elektrikářské. Elektro projekce.

Pobočka. Prodej, velkoobchod: - elektro - svítidla, světelné zdroje, osvětlení.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál. Stavební firma, výstavba: - rodinné domy.

Služby: - řešení počítačových sítí od návrhu až po konečnou instalaci - montáže, revize a projekce elektrických rozvodů, elektro - dodávka informačních technologií.

Stavební práce, výstavba, oprava, rekonstrukce: - vodohospodářské stavby - demolice, demoliční práce.

Stavební firma: - stavby, stavební práce.

Izolační a stavební práce: - tepelné, tlakové izolace - hydroizolace - opláštění hal - velkoplošné opravy střech - klempířské práce - rekonstrukce horkovodu - výstavba - chodníky, parkoviště.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - kosmetika - barvy, laky, tmely, nástřikové a nátěrové hmoty - drogerie (čistící prostředky, saponáty, mýdla, prací prášky, úklidové prostředky).

Služby: - návrhy potrubních systémů - architektonické a inženýrské

Výroba: - betonové výrobky, výrobky z betonu. - dovoz Polského piva. - nákup, prodej.

Stavební práce: - zahradní domky - pergoly - plechové garáže, haly - betonové garáže

Silniční doprava - vnitrostátní i mezinárodní - nákladní nad 12 tun Zemní práce

Výroba: - plastové bazény - žumpy - jezírka, vodoměrné šachtice - poklopy na studny - zastřešení bazénů (polykarbonátové kryty). Prodej bazénové a jezírkové technologie.

Komplexní služby v energetice: - elektro projekce, revize - trafostanice, rozvodná zařízení - dodávka, montáž - rozvodná zařízení - zaměřování a přesné vytýčení kabelů VN a NN - oprava energetických zařízení.

Podlahové studio. Prodej, dodávka, montáž: - laminátové podlahy - dřevěné podlahy - korkové podlahy - zátěžové koberce - linoleum, PVC. Vinotéka.

Nástřik práškovými barvami, prášková lakovna. Kovovýroba.

Výroba, rekonstrukce, montáž: - přístřešky - bazénové kryty, zastřešování bazénů - zimní zahrady - skleníky - zasklívání lodžií. Sídlo firmy: - Pod Křížovou 459, Staré Město.

Prodej stavebních materiálů, fasádní studio, míchací centrum - zdící materiály - betonové výrobky - omítkové a maltové směsi - izolace - stavební chemie - stavební doplňky a nářadí - hutní materiály - suchá výstavba - garážová vrata - komíny - střešní krytiny - keramické obklady a dlažby