CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Geodézie. Geodetické práce: - zeměměřičské - geometrické plány - vytyčení hranic pozemků - vytyčování stavebních objektů - zaměření jeřábových drah - účelové mapy (základní mapy závodů, technické mapy měst, obcí) - výpočet kubatur - vyhledání a zaměření podzemních sítí - polohopisná a výškopisná měření.

Prodej, realizace, servis: - bazény - vířivky - zastřešení k bazénům - příslušenství k bazénům.

Geodetické práce: - vytyčení hranic pozemků - vytyčení staveb a umístění na pozemku - geometrické plány - geodetické práce ve výstavbě - zaměřování podkladů pro projektovou dokumentaci.

Prodej: - dřevo - řezivo - výroba palet - veškeré stavební řezivo - latě, hranoly, desky - řezivo sušené stolařské.

Geodetické a zaměřovací práce - dělení pozemků - vytyčování hranic - polohopis a výškopis - řešení věcných břemen - tvorba dokumentace pro stavbu a rekonstrukci.

Zemní práce. Zámečnické práce: - výroba zábradlí.

Práce: - malířské - natěračské (okna, dveře, radiátory, podlahy) - podlahářské. Montáž, pokládka: - podlahy, podlahové krytiny. Sádrokartonářské práce. Fasády - zateplování, nátěry.

Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty -spojovací materiál -betonové ...

Stolařství. Výroba, dřevovýroba: -nábytek (dětský, koupelnový) -skříně, poličky -interiéry -kuchyňské linky, kuchyně -ložnice -obývací stěny. Řemeslnické práce: -stolařské -truhlářské.

Stavební práce: -dokončování staveb -zateplení fasád -renovace starých omítek -kompletní nástřiky, malování -nátěry venkovních fasád -lepení dekoračních stropů, profilových lišt NOMASTYL, ARSTYL -obklady z umělých dřev, dlaždic -izolace, fasádní zateplovací systém BEK -malování reklamních nápisů na fasádu. Montáž: ...

Elektroinstalace a elektromontáže bytů, chat, domů, hal, skladových prostor - hromosvody

Služby, hodinový manžel: - elektroinstalace - montáž a demontáž nábytku - vodoinstalace - pokládka podlahových krytin

Služby: - zateplování - obkladačské práce - bourací práce - stavba přístřešků, altánů a chatek

Stavba: - sruby - srubové domy

telekomunikační práce, elektro práce, klempířské a pokrývačské práce

Prodej a montáž: - laminátové, dřevěné, korkové podlahy - PVC - koberce. Výroba, montáž: - nábytek. Malířské, natěračské práce.

Prodej: - zahradní nářadí - zahrádkářské potřeby - zahradní plastový nábytek - potřeby pro řemeslníky, kutily - hadice - hnojiva, zemina.

Plynoservis, oprava, servis, seřízení, montáž, revize: - plynové kotle, kotel, bojlerů, sporáků. Další služby: - čištění kotlů - seřízení výkonů - zajištění bezpečnosti proti otravě splodinami - dálkové, bezdrátové ovládání kotlů. Plynařské práce.

Prodej: - vruty, šroubky, hřebíky - nářadí, kování, těsnění - řetězy (i okrasné), lanka - brusnou a řezací techniku - zednické nářadí, kotevní techniku. Oprava: - stroje a kompletní údržba Elektroinstalace rodinných domků. Montáž, oprava: - hromosvody včetě revize. Vyhřívání okapů, ryn s automatickou regulací. Montáž: - domácí ...

Výroba: -komponenty pro autoklimatizaci -chladičů vody. Prodej: -náhradní díly pro autoklimatizace značky: Konvekta, Carrier, Sütrak, Alex -vybavení obchodů, restaurací -klimatizace pro osobní, nákladní vozy. Oprava, servis: -chladničky, mrazničky -průmyslové chlazení, kompresorů Bock, Sanden, Konvekta, Harison -klimatizace autobusů, ...

Projekty staveb, projekční práce: - architektonické studie a projekty obytných, firemních staveb - zpracování projektů rodinných domů - zastoupení při stavebním řízení, - zajištění výběru dodavatele pro realizace staveb. Stavební projekce: - dřevostavby, sruby, roubenky - příkazy energetické náročnosti stavby - energetické ...

Elektromontažní firma.Montáž silnoproudé i slaboproudé elektroinstalace v průmylových zonách, rodinných a bytových domech.Dodávky rozvaděčů včetně provedení revizní zprávy.

-Specializovaný maloobchod -Přípravné práce pro stavby Zámečnictví, nástrojářství Elektroinstalace Nouzove otvíraní dveří

Prodej a výroba: - plastová okna a dveře - vchodové a interiérové dveře - bezpečnostní dveře - střešní okna - pergoly, teras a přístřešky.