CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Řemeslnické práce: - klempířské - pokrývačské.

Kovovýroba, zámečnická výroba. Svařování. Kovovýroba.

Rekonstrukce, opravy, montáž: - vysokonapěťové sítě elektrické energie - elektrické zařízení. Stavba: - energetické parky.

Projekce, projekční činnost: - stavební - pozemní stavby - technické zařízení budov.

Práce: -plynařské. -vodoinstalatérské. -topenářské. -revize plynových rozvodů.

Projekce, projekční činnost: -elektro, elektrické zařízení-autorizovaný technik -silnoproudá zařízení do 1000 V -průmyslové instalace -hromosvody -veřejné osvětlení -elektropřípojky. Překlady: -německý jazyk (němčina).

Stevební práce: - obkladačské a zednické práce - rekonstrukce bytů, domů - rekonstrukce koupelen.

Půjčovna: - autojeřáby. Prodej, dodávka: - drcené kamenivo - písek - betonové a směsné recykláty. Demolice a rekonstrukce objektů.

Řemeslnické práce: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - truhlářské práce - půdní vestavby - zateplovací práce - montáž sádrokartonových konstrukcí - drobné zednické práce.

Rekonstrukce: - bytové jádra - koupelny - obklady, dlažby - sádrokartonářské práce - stavební činnost.

Vodohospodářské stavby. Inženýrské sítě. Zemní, demoliční práce.

Zednické a zeteplovací práce. Rekonstrukce bytů. Podlahy. Bytová jádra.

Dřevovýroba, výroba: - nábytek - dřevěné okna a dveře. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské.

Prodej, oprava, servis: - svítidla interiérová, exteriérová - světla vnitřní, venkovní - elektroinstalační materiál. Návrh, řešení, instalace, montáž: - osvětlení domů, bytů, nebytových prostor.

Prodej, montáž, pokládka: -plovoucí podlahy: -laminátové -dřevěné lakované. Lepení a pokládka-korek. Přelakování: -dřevěné podlahy -korek. Řešení podlah v půdních prostorách na stávající podlahy: -pro případnou další pokládku podlahových krytin-lino, koberec, plovoucí podlahy, korek.

Stříkané izolační materiály: - tepelný - odotěsný - akustický - pur pěny. Malířské práce. Natěračské práce. Elektroinstalační práce.

Prodej: - krby, kamna, sporáky, výměníky, tepelné systémy, doplňky, příslušenství, nářadí. Návrhy, projekce: - komíny, stavby, revize, poradenství. Výroba: - zahradní a zemědělská technika - zařízení pro dům a zahradu - kombinované sekačky na trávu, drtiče, štěpkovače, pily.

Rodinné domy na klíč. Stavebnictví: - hrubé stavby - kanalizace - obvodové zdivo - klempířství - pokrývačství.

Kominictví. Práce: -kominické, kominík -revize, vložkování, oprava komínů -čištění komínů a kouřovodů -revize a kontroly spalinových cest -autorizované měření emisí -vložkování komínových průduchů -stavby nových komínových těles.

Umělecké zpracování skla formou fusingu, pískování, broušení. Umělecké sklo. Výroba, tvorba, produkty: - obrazy, zrcadla, mísy, misky - pískované skla - vitráže (vitráží) - plastiky, skleněné plastiky. Sklenářství, sklenářské práce. Rámování, rámařské práce.