CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Prodej: - oleje, vosky, barvy, laky, lazury, mořidla na dřevo - odstraňovače barev a laků, odšeďovače - přírodní oleje a vosky - štětce - brusivo - míchací poháry - filtrační sítka - ochranné pomůcky Míchání, tónování nátěrových hmot: - PLUS, Ilva, Tikkurila, Klumpp - barvy a laky v RAL, NCS, TVT - lazury.

Činnost: - příprava a realizace investičních záměrů staveb - projektová činnost - vizualizace projektů - koordinátor BOZP.

Výroba, montáž, prodej, servis: - garážová a průmyslová (sekční, rolovací) vrata - předokenní rolety - vjezdové brány (posuvné samonosné, křídlové) - parkovací systémy - plastová okna - okenní parapety (venkovní, vnitřní) - markýzy - mříže - stínící technika.

Jsme firma z Opavy a zákazníkům zajišťujeme dodávku, montáž a servis kompresorů a pneumatického nářadí. Kompresory dodáváme pístové olejové a pro potravinářství pístové bezolejové. Dodáváme také kompresory šroubové a to i v provedení s frekvenčními měniči. Ke všem dodaným kompresorům zajišťujeme záruční i pozáruční servis a dodávku ...

Kuchyně a interiéry Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice - kanceláře - koupelnový nábytek - nábytek do škol a školek .... - prodej elektrospotřebičů - komplexní rekonstrukce interierů bytů a domů ( podlahy, dveře, zednické, malířské, elektrikářské práce a sádrokarton)

Zednické práce. Výkopové práce - hroby. Obklady, dlažby. Terasy, montáže oken a dveří. Zámecká dlažba. Chodníky. Hodinovy manžel na cokoliv, práce všeho druhu. Kompletní úklidové práce.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Pronájem a půjčování věcí movitých

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - vytápění - radiátory - kotle - bojléry - vany, hydromasážní vany - sprchové boxy - parní kabiny, infrasauny - sanitární keramika - vodovodní baterie - koupelnové doplňky a koupelnové vybavení. - koupelnový nábytek - instalační materiál.

Práce, řemesla: - klempíř - pokrývač - tesař

Izolace proti vodě a vlhkosti - realizace plochých střech, balkonů, teras, jezírek, bazénů a spodních staveb - zateplování plochých střech, balkónů a teras - klempířské práce - zednické práce.

Stavební a obchodní činnost - vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - zámečnické práce. Prodej - prodej kotlů JUNKERS, DAKON, VIADRUS, VAILANT, THERM - vodo topo plyn materiály. Autoopravna, autoservis - karosářské práce - automechanické práce.

Vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Prodej, montáž - solární panely a systémy.

Zateplení budov. Rekonstrukce: - domy, byty. Sádrokartonářské práce. foukaná tepelná izolace Foukaná izolace Opava, Ostrava, Krnov, Bruntál, Karviná, Havířov, ... foukané izolace z celulózy, minerálního skla a kamene, foukaný polystyrén, Tipur foukané izolace Kuděla

Chtěli bychom Vám představit Naší společnost STADAK Stavební s.r.o. Naše firma se zabývá projekční činností v oblasti pozemních a dopravních staveb. Naše společnost je díky mladému kolektivu a specifickému přístupu k zákazníkům spolehlivou společností na trhu projekčních prací. Snažíme se o inovativní a ekonomické řešení staveb a dbáme na ...

Největší specializovaný maloobchodní prodejce: - zahradní technika - bazény - zahradní nábytek - jízdní kola.

Firma Služby Havlický poskytuje v okrese Opava kvalitní a specializované sklenářské služby. U nás naleznete tyto sklenářské služby: - od pondělí do soboty - 6 dní v týdnu - výroba a montáž skleněných dveří, zástěn, stříšek - zasklívání oken, dveří, výloh, markýz, teras, střešních oken - výměny poškozeného skla v plastových oknech a ...

Montáž, opravy: - elektroinstalace - elektrická zařízení. Práce: - elektroinstalatérské, elektroinstalační. Revize elektro. Výroba: - rozvaděče nízkého napětí. Sídlo firmy: - Novosvětská 92/22, Opava - Vávrovice.

Výroba a prodej střešní krytiny, obkladů a dlažeb z přírodní břidlice.

Zednictví, zednické práce - rekonstrukce domů a bytových jader.

Autoservis, autoopravna - mechanická opravy - karosářské práce - autolakyrnické práce. Pneuservis. Zámečnické práce.

Pokrývačské, klempířské a tesařské práce - stavba nových a renovace starších šikmých i plochých střech.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - montáž a revize hromosvodů - oprava a montáž veřejného osvětlení a rozhlasu.

Instalatérské práce. Montáže: - solární kolektory - tepelná čerpadla - kotle na biomasu včetně akumulačních zásobníků - rozvody ústředního topení - vodoinstalace - odpady - plynofikace včetně revize. Opravy: - plynové kotle - podlahové topení. Koupelny na klíč. Inženýrská činost.