CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Studio plovoucích podlah, dveří a zárubní. Služby: - pokládka podlah - montáž sádrokartónu - dodávka a montáž dveří a zárubní Prodej: - podlahé krytiny - dveře, zárubně - dveřní kování.

Výroba: - pilařská - řezivo, pořez kulatiny - pilařské výrobky: - stavební (střešní latě, stavební prkna, hranoly) - stolařské (fošny, prkna) Zpracování, impregnace dřeva.

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna, plastové dveře. Služby: - zajištění - komplexní stavební práce při montáži oken - záruční i pozáruční servis - odborné poradenství.

Přípravné práce pro stavby. Zemní a výkopové práce, bagrování: - terénní úpravy svahů a rovin - inženýrské sítě (plynovody, vodovody) - výkopy základů staveb, rodinných domků - zahrnovací práce, obsyp potrubí - hloubení bazénů, jezírek, sklepů apod.. Demoliční a bourací práce.

Výroba a prodej: - otryskávané prostředky - sekané dráty Prodej: - plastová okna, stínící technika a bytové doplňky.

Truhlářství. Podlahářství. Práce: - truhlářské - podlahářské.

Pila, pilařská výroba. Prodej, výroba: - stavební řezivo - dřevo - desky - hranoly - fošny - prkna - střešní latě - železniční pražce - paletové přířezy - parketové vlisy - nábytkové hranoly - dřevěný obalový materiál (obaly, bedny) - palety. Kompletní dodávka krovů (krovy) střech. Impregnace řeziva. Sušení ...

Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce, instalace vody. Topenářství, topenářské práce, rozvody topení.

Práce: -truhlářství -podlahářství

Rekonstrukce bytových jader a koupelen Rekonstrukce koupelen

Pokrývačství, pokrývačské práce. Tesařství, tesařské práce. Klempířství, klempířské práce. Výškové práce - práce ve výškách s horolezeckou technikou. Výstavba i rekontrukce: - střechy. Montáže, opravy a nátěry: - střešní krytiny. Revize, opravy a montáže: - hromosvody.

Služby. - architektonické návrhy staveb a interiérů - visualizace, grafické návrhy staveb a interiérů - autorské dozory - projektování - pozemní stavby, občanské stavby, rodinné domy, bytové interiéry - inspekce při nákupu nemovitosti - oceňování nemovitostí, odhady ceny majetku - zpracování dokumentace pro úřady.

Práce: - veškeré řemeslnné práce a drobné opravy v domácnosti - řezání motorovou pilou - instalatérské práce - pokládka plovoucí podlahy - obkladačské - obklady a dlažby - elektroinstalace - zapojení domácích spotřebičů - montáže i demontáže zařízení a nábytku - sklenářské opravy - zednické, zednictví - sádrokartonářské, ...

Elektromontáže, elektromontážní práce: - zapojení - nové elektrické rozvody v koupelně, kuchyni, v celém domě - zapojení - zásuvky, vypínače, osvětlení. Slaboproudé elektroinstalace. Elektrorevize, revize elektrických zařízení.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - přírodní stavební materiál - ušlechtilý kámen žula - výrobky ze žuly: - dlažební kostky - štípané, řezané - obkladové haklíky - silniční krajníky - schodišťové stupně - řezaná dlažba - chodníkové obruby. Stavba, výstavba, realizace: - zídky, plotové sloupky.

Domovní instalatérské práce, instalace v domácnosti: - připojení, výměna - umyvadel, WC, vodoměrů, baterií, sifonů v plastu, mědi, oceli, pozinku a litině - připojení - bojlery, pračky a myčky - montáže ústředního a podlahového vytápění, kotlů na pevná paliva.

Veškeré kominické práce. Revize - komíny, spalinové cesty. Revizní zprávy o stavu komínů, spotřebičů a spalinových cest.

Malířské práce, malířství. Natěračské práce, natěračství. Izolatérské práce, izolace. Drobné stavební práce.

Odborné činnosti ve výstavbě: - projektová činnost ve stavebnictví - vedení realizace stavby, stavební dozor - stavebně technické průzkumy - autorský i technický dozor - statické a tepelně technické posudky - dispoziční a architektonické studie.

Kamenické práce. Montáže: - prvky z kamene: - obklady a dlažby - parapety - schody - kašny a zídky

Truhlářství, Truhlářské práce. Podlahářství. Podlahářské práce. Zakázková výroba: - eurookna a eurodveře - okna a dveře - vrata - schodiště - atypické interiéry - kuchyně - zahradní pergoly, přístřešky. Malířství, malířské práce. Lakýrnictví, lakýrnické práce. Natěračství, natěračské práce.

Stavební firma. Stavební práce. Realizace, výstavba: - rodinné domy na klíč. Rekonstrukce, přestavby: - bytová jádra - koupelny - sádrokartonové příčky, sádrokartony. Zednictví, zednické práce. Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce. Topenářství, topenářské práce.

Pokrývačství, pokrývačské práce. Tesařství, tesařské práce. Realizace: - střechy na klíč včetně dodávky materiálu - údržba a nátěry střešní krytiny. Výroba. - klempířské prvky. Montáže: - střešní okna.

Elektromontáže, elektromontážní práce. Montáže, instalace, údržba, opravy a revize: - elektrické zařízení do 1000V - hromosvody.