CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
TRUHLÁŘSTVÍ-PODLAHÁŘSTVÍ Moderní zakázková výroba nábytku(kuch.linky, vest.skříně, dětské pokoje, ložnice.obývací pokoje) dodávky a pokládka podlah v četně renovací, výroba a obklady schodišť.Dále dodávám a montuji dveře a zárubně od předních českých výrobců(Sapeli, Cag, schrnovací dveře firmy Hopa. Zaměření a cenová kalkulace zdarma. Rychlé ...

Truhlářské práce. Výroba: -masiv nábytek -dveře -okna -schody.

Smaltérství. Zámečnictví. Silniční nákladní doprava. Koupě, prodej, pronájem nemovitostí.

Truhlářství: -truhlářské práce -výroba nábytku -vybavení interierů.

Kamenictví: -zakázková práce -restaurování kamene -hrobové díly, groby, doplňky včetně montáže -žulová schodiště, parapetní desky -žulové kuchyňské pracovní desky -žulové krbové římsy.

Výroba: -dveře -interiery -kuchyně -schody -stoly, židle.

Sklenářství. Sklenářské práce: -rámování obrazů, zdrcadel -dodávky bezpečnostní skla akrylátová skla plexiskla -prodej obrazů.

Stavební práce: -komplední dodávky staveb -kompletní dodávky střech -rekonstrukce objektů -opravy, rekonstrukce, sanace památek -dodávka, montáž montovaných domků -půdní vestavby bytů. Prodej: -klempířské potřeby, výrobky -istalační materiál, sanitární keramika -stavební a hutní materiál.

Regionální zastoupení firmy CLIMAX-prodej, montáž stínící techniky: -interiérové žaluzie -exteriérové žaluzie -plisé interiérové -hliníkové a plastové venkovní rolety -látkové fasádní stínění -markýzy -stínění zimních zahrad -sítě proti hmyzu -rolovací a sekční garážová vrata -látkové rolety -bambusové žaluzie -plastová ...

Ohebný pískovec malo a velkoobchod: -výroba a provedení interieru z ohebného pískovce -obložení koupelen a kuchyň -prodej a montáž krbů a krbových vložek maloobchod -obložení krbů z ohebného pískovce -montážní práce usazení oken, fasád-hliníkových a ocelových konstrukcí -prodej a montáž vchodových dveří. -Prodej a montáž Goralských ...

Velkoobchod, prodej: -elektronické součástky -konektory -svorkovnice -tlumivky -cívky -ferity -DC/CD měniče -kondenzátory -filtry -antény -součástky značek EPCOS, WURTH ELEKTRONIK, ELMA, TRACO, HUBER SUHNER, F&T*, MAT-JAYBEAM, SPECTRUM CONTROL.

Práce: -instalatérské -topenářské -výkopové -obkladčské -malířské -elektroinstalace. Výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce objektů, rekonstrukce bytových jader, zateplování fasád.

Vodoinstalace, topenářství, tepelná čerpadla na klíč, rekonstrukce koupelen na klíč, centrální vysavače, solární technologie, zemní a výkopové práce, bazény na klíč.

Truhlářské práce: -vybavení interiérů -výroba nábytku.

Prodej: -stavební materiál -zahradní technika -elektrické nářadí BOSCH, NAREX -barvy a omítky DUFA -ochranné pracovní pomůcky. Prodejny: -Stavebniny Kdyně, Nádražní 678 tel. 724070953 -Stavebniny Holýšov, Jiráskova 70 tel. 724070954 -Prodejna Domažlice, Havlíčkova 6 tel. 379722966.

Specializovaná prodejna instalatérských potřeb-voda, topení, plyn. Prodej: -kotle -průtokové ohřívače -podlahové topení -nářadí, stroje -platové potrubí pro vodu a vytápění -odpadní trubky, tvarovky -vany, sprchové kouty.

Obchod s cihlářskými výrobky. Velkoobchod: -cihelné bloky, hurdisky, úhelné překlady -cihelné překlady -sádrové výrobky -sklepní cihly.

Společnost MIJAVA spol. s r.o. se zabývá prodejem, montážemi a servisem tepelných čerpadel NIBE a Buderus. Prodej elektroinstalačního materiálu, domácích elektrospotřebičů, svítidel a domácích potřeb. Návrhy, poradenství a realizace elektroinstalací. Značkové kuchyňské studio Hanák, tepelná čerpadla, voda, vzduch, země

Zámečnictví. Návrhy, výroba a montáž schodišť, vrat a bran.

Stavebniny-maloobchod, velkoobchod, betonárka, čerpací stanice, autodoprava Stavební materiál: -B+BC -Best -Cemix -Den Braven -H+H porobetonové tvárnice -EKO KOMINY -KB Blok -Hasit -Montkov -Onduline -Rigips -Terranova -Teraso -Thermopor Zajištění dotací Zelená úspora Zednické práce Zateplovací systémy Dodávka staveb na ...

Sklenářství. Práce: -sklenářské-zasklívání -akvária -zpětná zrcátka na auta -rámování -broušení -vrtání -polykarbonát -zasklívání bezpečnostním sklem -služba až do domu bez příplatku.

Práce: -zednické práce -rodinné domy na klíč -rekonstrukce a přestavby -stavebně řemeslné práce -renovace a zateplení fasád -montáž obkladů a dlažeb -montáž sádrokartonových systémů -pronájem lešení a vysoušecích strojů -rozpočtové práce a stavební dozory -lité podlahy -zemní práce -příprava a zakládání staveb, ...

Maloobchod, prodej: -železářství -vodoinstalatérský materiál -sanitární materiál -barvy, laky.

Zámečnictví. Výroba a montáž: -mříže -zábradlí -na balkony -vyplňujíce komůrkovým polykarbonátem desky -vrata -ploty -kamnové roury -kotelní roury -okapy -žlaby -veškeré kovové výrobky. Prodej: -plyn Linde -pro výrobu CO2, CORGON-svařovací -ACETYLEN, ARGON, BOGON-pro hospody -CO2-potravinářský+svařovací ...

Instalatérství. Velkoobchod: -voda -topení -ochranné pomůcky.