CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Práce: -tesařské práce -klempířské práce -pokrývačské práce -nátěry a postřik proti dřevokazným houbám a hmyzu -truhlářské práce (nátěry plechových střech, hal).

- zednické práce z kamene, cihel - dlažby - obklady - malování interiérů - sádrokartony

Vodoinstalatérství, topenářství

Zámečnictví, drobné zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Výroba: - ocelové konstrukce - oplocení - posuvné a samonosné brány - venkovních zábradlí - schody, schodiště.

Projektová kancelář. Služby: - projektová činnost ve stavebnictví: - zpracování projektové dokumentace novostaveb, rekonstrukcí a modernizací staveb - odhadce nemovitostí - oceňování majetku, znalecké posudky pro nemovitosti - autorizovaný inženýr pro pozemní stavby - architektonické studie - energetické audity.

Truhlářství, truhlářské práce. Podlahářství, podlahářské práce. Pokrývačství, pokrývačské práce. Tesařství, tesařské práce. Kompletní servis - grafické návrhy, 3D návrhy, výroba: - zařízení interiéru bytových i nebytových prostor, kanceláře, restaurace: - kuchyňské linky - podlahy - interiérové dveře.

Realizace: - fotovoltaické sluneční elektrárny včetně dodání solárních modulů - hladinová regulace. Výchozí i periodické revize: - elektrická zařízení - malé vodní elektrárny s měřením kompenzace a síťové ochrany.

STAVEBNĚ INŽENÝRSKÁ A PROJEKČNÍ SPOLEČNOST. Stavební práce. Stavební firma. Realizace, rekonstrukce, přestavby - rodinné domy. Projektová činnost ve stavebnictví. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Služby: - koordinátora BOZP na staveništi - poradenství v oblasti ochrany veřejného zdraví - příprava žádosti o podporu v rámci ...

Velkoobchod, prodej: - stavební prvky z polymerbetonu - povětrnostně a chemicky odolného betonu. - okapnice - ukončení balkonů, alternativa oplechování - okenní parapety - vzdušníky, tvárnice vzdušníků. Betonářské práce.

Elektroinstalační práce. Montáže, instalace: - slaboproudé elektroinstalace - antény, anténní rozvody

-Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb Malířství, natěračství Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Zakázková truhlářská výroba: -nábytek.

Práce: -elektroinstalatérské.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Práce: -elektroinstalatérské. -zámečnické.

Zakázkové truhlářství. Vyrábíme dřevěný nábytek z masivu. Zakázková výroba replik starožitného, selského nábytku - skleníky, kredence, komody Vybavíme chatu, chalupu, byt, horský hotel nebo pension stylovým i moderním nábytkem ze smrku, borovice, buku i dubu. Dodáváme dřevěné postele, noční stolky, šatníky, komody, prádelníky, knihovny, stoly, ...

Stavebnictví. Výstavba rodinných domků na klíč, rekonstrukce a úprava půdních prostorů.

Inna – velkoobchod pro řemeslníky a kutily. Nabízíme nástroje a nářadí pro profesionály a laiky. V Inna obchodě naleznete: -čerpadla -elektrické a vzduchové nářadí a hadice -generátory -gola sady -svařovací techniku -kotouče diamantové -kotouče pro úhlové brusky, na pilové dřevo i frikční pily -dílenské nářadí -vrtáky a ...

Montáže, servis, údržba, rekonstrukce elektroinstalací, televizních antén, satelitů. Společné televizní antény. Digitální pozemní příjem. Elektrikářské práce. Hromosvody.

Projektování, výstavba, rekonstrukce elektrických zařízení: -venkovní vedení NN, VN, VVN -kabelová vedení NN, VN -transformační stanice a rozvodny -veřejné osvětlení -domovní a průmyslové elektroinstalace. Oprava, prodej: -transformátory. Ocelové příhradové stožáry pro nergetiku a konstrukce.

Práce: -zámečnické -stavební.

Realitní kancelář. Geodetické práce.

Práce: -truhlářské. Zakázková výroba: -okna -dveře -nábytek (masivní dřevo).