CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Projekce, výroba, montáž: -lehká prefabrikace -lamelové podhledy FEAL, HUNTER-DOUGLAS -fasádní obklady z Al** lakovaného plechu ALUCOBOND, REYNOBOND -zateplování budov -pevné protisluneční clony (slunolamy).

Činnost: - stavební práce - rekonstrukce a stavby domů na klíč - zemní práce - autodoprava nákladní - odvoz a likvidace odpadů.

Vize společnosti je komplexní zakázková činnost ve strojírenství a stavebnictví. Společnost zahájila svoji činnost k 1.9.1997 transformací fyzické osoby na společnost s ručením omezeným. Transformace byla vynucena postupným nárůstem druhů, objemů činnosti, počtu zaměstnanců a tím i změnami v oblasti organizace a řízení firmy. V oblasti ...

Činnost: - zemní a výkopové práce - úpravy pozemků - hloubení základů, jímek, bazénů, inženýrských sítí - odvoz a likvidace odpadu, sutí.

Nabízím jeřábnické práce s autojeřábem LIEBHERR 1030.2 s nosností až 35 tun a dosahem 45 metrů.

Specializujeme se na topné zdroje, napájené párou či horkou vodou. Cílem naší společnosti je poskytnout vysoce odbornou službu v oblasti vytápěcí techniky, zejména s ohledem na specifika topných systémů. Naší snahou je navrhnout zařízení tak, aby bylo přizpůsobeno danému topnému systému a ne naopak. Náš výrobní provoz striktně dodržujeme ...

Kominictví Vladimír Šálek nabízí v okrese Mladá Boleslav kompletní kominické práce. V rámci nabízené činnosti realizuji např. vložkování komínů a také autorizované měření emisí malých zdrojů. Nabízené služby: - vložkování komínů - čištění komínů - kontrola a revize komínů - autorizované měření emisí malých zdrojů.

Výstavba komunikací, inženýrských sítí, zemní a výkopové práce, nákladní autodoprava.

Výroba: - dřevěný nábytek - dřevěné žaluzie - slunolamy - venkovní dřevěné terasy - interiérové podlahy.

Společnost D&K elektro-instalace s.r.o. provádí drobné i kompletní elektroinstalace v domácnostech, přívodech či dílčích elektro rozvodech. V současné době se zaměřujeme také na chytré domácnosti. Provádíme veškeré instalace včetně následného zednického začištění. Elektroinstalace provádíme v Praze, Liberci, Středních Čech a ...

Sklenářství: - sklenářské práce - izolační skla - opracování skla (broušení, vrtání) - nábytková a interiérová skla - bezpečnostní skla (vrstevná, kalená, neprůstřelná) - vitráže (technika Tiffany) - skleněné bytové doplňky (lampy, mísy).

Projekt, výroba, montáž: - lehké obvodové pláště - vnitřní prosklené konstrukce - plastová okna a dveře

Výroba skleněného nábytku a vitrín. Tvorba olejomalby, obrazy na stěnu, olej na plátně, kresby, figurální malby, akty, krajiny, abstraktní umění na prodej.

Sklenářské práce: -zasklívání okna, skleníky, výklady -vrtání, broušení, lepení skla -izolační dvojskla -rámování obrazů. Malířské práce: -nátěry fasády, sádrokarton -nástřiky VARIOPAINT. Písmomalířské práce: -firemní štítky na plech, sklo Lakýrnické práce: -nátěry okna, dveře, konstrukce, dřezy -fládrování -nátěr ...

Zemní a výkopové práce. Výkopy strojem, úpravy a rovnání terénu, skrývky ornice, realizace vodovodních a kanalizačních přípojek. Výkopy inženýrských sítí, základů pro rodinné domy, základů pro bazény, jímky, opravy přípojek vodovodních a kanalizačních. Prodej betonářské oceli, žebírkové oceli, kari sítě, drátů do betonu, roxorů.

Zemní, výkopové a bourací práce. Výkopy inženýrských sítí, výkopy základů rodinných domů, úpravy terénů.

Zemní a výkopové práce, skrývky ornice, základy pro rodinné domy, terénní úpravy, výkopy pro inženýrské sítě a bazény, příjezdové cesty, drenáže, vodovody, kanalizace, stavební práce, úpravy terénu, svahování.

Firma Petr Gabčo se zabývá ručními zemními a výkopovými pracemi. Současně nabízíme také demolice a vyklízení půd nebo sklepů, včetně úklidových prací. Můžete se na nás také obrátit s požadavkem na přípravné a dokončovací práce na stavbách. Nabízíme také údržbu zeleně. Působíme především v okrese Mělník.

Betonárna Honzík s.r.o. se od roku 2016 se specializuje výhradně na výrobu, dovoz a čerpání betonových směsí vlastními vozidly. Nabízíme širokou škálu betonů. Podkladní, konstrukční, potěrové betony a další vyráběné dle platných předpisů a atestu firmy Stachema CZ s.r.o. Námi vyráběné betonové směsi jsou určené pro konstrukce pozemních, ...

Kontejnerová dopravaodvoz - suť - odpad Prodej - písek - štěrk Výroba - beton - betonové směsi Zemní a výkopové práce (jímky, bazény, přípojky, základy, ...)

Betonárka: - betonové směsi - kamenivo. Sídlo firmy: Na Křemínku 1255 Český Brod 282 01

Zámečnictví, nástrojářství -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Provozování kulturních, kulturně vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, ...

Zpracování a prodej brusiva. Výroba nekonečných pásů. Prodej kotoučů flex, lamelových, fíbrových a keramických. Rozřezávání rolí brusného papíru.

Maloobchod, e-shop: - železářství, železářské zboží - domácí potřeby - kuchyňské potřeby - zahradní technika - zahradnické potřeby - ruční nářadí - elektrické nářadí.