CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Dodávka, montáž: - komerční chlazení - klimatizace - tepelná čerpadla Práce: - vodoinstalační - topenářské - plynoinstalace

Výroba: - dveřní a vratové systémy. Zámečnické práce.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Největší prodejce podlahových krytin v ČR.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - nábytek

Velkoobchod, maloobchod: - řezivo - deskový materiál - nábytkové kování - spojovací materiál - kuchyňská dvířka - materiál pro truhláře a kutily

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské

Práce: - sádrokartonářské - podlahářské - tesařské, klempířské - truhlářské

Práce: - tesařské - pokrývačské

Projekční ateliér: - stavební projekce - projektové práce ve stavebnictví

Služby: - podlahářské práce - podlahář

Prodej, servis, půjčovna: - elektrické ruční nářadí.

Výroba: - stropní betonové nosníky - zdící systémy

Činnost: - stavební práce - zednické práce - rekonstrukce - obkladačské a dlaždičské práce.

Dodávka, montáž: - plastová okna.

Stavební firma: - hrubé stavby, rodinné domy - rekonstrukce domů - zednické práce - zemní práce - pokrývačské, klempířské, tesařské práce.

Stavební firma, výstavba: - montované dřevostavby, rodinné domy - bungalovy.

Zámečnictví, výroba, montáž: - ocelové konstrukce.

Tesařství, práce: - tesařské - šalovaní základů - stavby pergol.

Poskytujeme komplexní řešení inteligentní elektroinstalace domů a bytů na míru. Inteligentní dům od LOXONE se postará o vaši bezpečnost, komfort i úsporu energií.

výroba a montáž pergol, altánů, teras, zahradních domků, přístřešku pro auta a jiných dřevěných konstrukci, pokládka plovoucích podlah, pokládka zámkové dlažby a obrubníku

Zabýváme se: - stavebně truhlářskou a tesařskou prací.

Výroba a prodej: -plastová okna a dveře -dřevěná eurookna -hliníková okna.