CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Služby: - stavební práce - rekonstrukce - zateplení - obklady, dlažby

Služby: - pneuservis Prodej: - pneumatiky - autodíly - oleje

Výkup: - železo, železa - papír - barevné kovy Další služby: - likvidace odpadů včetně nebezpečných - zemní práce - kontejnerová a kamionová doprava - ekologická likvidace autovraků a vozidel

E-shop: - dveře interiérové, vstupní, posuvné, protipožární

Práce: - malířské - natěračské

Práce, řemeslo: - zámečnictví

Geodetická kancelář. Provádí tyto práce: -vyhotovení geometrických plánů -vytyčení hranic pozemku -mapové podklady pro projektování staveb -zaměřování podzemních prostor -měření pounů a demolicí -vyhotovení základní mapy závodu.

Ateliér Železný Architektonická a projektová kancelář. Projekty rodinných domů, bytů, městských i veřejných prostor, rekonstrukce, včetně památkově chráněných objektů.

Nezáleží na tom kde bydlíte – ať jste z města nebo z vesnice, Váš dům rozhodně potřebuje plot. Trápí Vás nedostatek soukromí, pohledy sousedů do Vašeho příbytku? Máte strach, aby se Vašim dětem nic nestalo, aby si mohli v klidu hrát na zahradě? Pořiďte si betonový plot od nás který Vám kromě bezpečí nabízí i soukromí. Betonové ploty stavíme na ...

Firma Tomáš Tvrdík, Kutná Hora a Hradec Králové nabízí, interiérové dveře, koberce a PVC, dřevěné podlahy. V naší prodejně a vzorkovně najdete: Parkety Dřevěné plovoucí podlahy Laminátové plovoucí podlahy Prkna Koberce : kusové, metrové, zátěžové či designové PVC Korkové podlahy Mozaiky Lišty Samozřejmostí je pokládka nebo ...

revize elektrických zařízení, hromosvodů a spotřebičů, elektromontáže

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Zámečnictví, zámečnické práce. Tváření plechů - ohraňování. Obrábění kovů, kovoobrábění. Kovovýroba, Výroba: - ocelové konstrukce - zásobníky - vozíky - vrata - schodiště, schody. Montované stavby, dřevostavby, domy. Pálení výpalků.

Stavební firma : - stavba na klíč - půdní vestavba - přestavba bytového jádra - montáž sádrokartonu - zateplení interiéru, exteriéru - zateplovací fasáda - kazetové a lamelové podhledy.

Prodej stavebnin: - zdící materiály POROTHERM, EKOTHERM, - cihly plné, bloky, lícovky, - cement, vápno, písek, štěrkopísek, - omítkové směsi HASIT, - pórobeton YTONG, HEBEL, CZ, - střešní krytiny betonové BRAMAC, BETA, - keramické TONDACH, - stropní dílce HURDIS, MIAKO atd., - železobetonové stropní dílce, - hydroizolační ...

Vyhledávání a vrtání studní

Prodej a montáž - okna dřevěná, plastová - dveře

Betonárna Čáslav patří ke koncernu CEMEX se zabývá: - výroba, doprava a čerpání betonu - průmyslové betonové podlahy - akreditovaná zkušební laboratoř.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - průmyslové betonové podlahy - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - realizace koupelen - malířské práce.

Inženýrská a projekční činnost - měření vibrací - statické a seismické výpočty - posudky a kontrolní práce - projektové dokumentace.

Pokrývačské a klempířské práce - montáž střešních oken.

Firma Vratislav Ryšánek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Provádíme kompletní zemní práce, řezání živičných povrchů a betonu, bourání betonu a živice, úpravu zeleně a také provozujeme nákladní autodopravu. Naši provozovnu naleznete na adrese Masarykovovo nám.39, Nové Dvory, okres Kutná Hora. Služby, práce: - zemní práce - ...

Zakázková zámečnická výroba: - ocelové konstrukce - kovová vrata - schodiště, zábradlí.