CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Dodávka. - nástroje na míru - brusné, rozbrušovací, řezné, vrtací a orovnávací nástroje - nástroje a stroje pro stavební průmysl - brusivo.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Návrh a realizace zahrad - zahadní pergoly, terasy - zahradní jezírka - gabiony - okrasné stromy, křoviny a květiny - okrasné kameny, sochy, valouny - revitalizace parků a zahrad - údržba zahrad. Prodej, pokládka - zámková dlažba - terasová dlažba - kamenná dlažba - schody, palisády.

Tesařství - výroba krovů - altány - dřevěné tesařské konstrukce - pergoly - přístřešky - stání pro auta - zahradní domky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - barvy - laky - nátěrové hmoty - tmely - brusivo. Další prodejna: - adresa: Erbenova 790, Mladá Boleslav 293 01 - tel. 778 718 809.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - výroba rozvaděčů - montáž elektronických zabezpečovacích systémů - montáž hromosvodů - instalace systémů měření a regulace.

Dodávky a realizace - tepelná čerpadla - podlahové vytápění - výstavba hrubých staveb - montáže oken, dveří, vrat - montáž sádrokartonů - pokládka podlahových krytin.

Kovovýroba - zámečnické práce - obrábění - svařování. Personální agentura - zprostředkování zaměstnání v Mladé Boleslavi.

Služby: - výškové práce - péče o zahradu - údržba zahrad

Stavební činnost - dřevostavby - roubenky - pergoly, altány - pokrývačské práce - tesařské práce.

Firma Michal Netušil - Střechy Sukorady se zabývá prodejem střešní krytiny, stavebního řeziva a ostatních doplňků na střechy. Realizujeme střechy na klíč a zajišťujeme veškeré pokrývačské, klempířské i tesařské práce. Dodáváme široký sortiment střešní krytiny, v nabídce máme např. dánské betonové krytiny IBF, pálené tašky TONDACH, finské šindele ...

VELKOOBCHOD PRODEJ ELEKTROINSTALAČNÍ MATERIÁL Velkoobchodní prodej elektroinstalačního materiálu. Velkoobchodní, v omezené míře i maloobchodní prodej Komplexní dodávky obchodním i elektroinstalačním firmám. Elektroinstalační materiál všech významných tuzemských a vybraných zahraničních dodavatelů: - kabely, vodiče, úložný ...

Profi Stěhování Tomáš Prášek nabízí profesionální stěhovací služby. Stěhujeme byty, domy, kanceláře i těžká břemena jako trezory či piana. Sídlíme v obci Hrdlořezy, okres Mladá Boleslav. Stěhovací služba: - stěhování bytů, domů - stěhování kanceláří - stěhování trezorů - stěhování klavírů, pian - vyklízení prostor a bytů. ...

E-shop s malířskými a natěračskými potřebami. Výroba - základních barev - laky rychleschnoucí, syntetické, vodou ředitelné, lesklé, matné, jednovrstvé - emaily - sklenářské tmely - ředidla syntetická a nitro - lazury - napouštěcí nátěry. Prodej: - malířských a natěračských potřeb - válečky, štětce - fasádní barvy - ...

Kompletní služby diagnostiky a měření emisí. Poradenství v systémové logické diagnostice závad automobilů. Nabízíme Vám elektrické nářadí od forem - Fein (broušení, stříhání, vrtání, šroubování, řezání, multimaster, supercut) - Elektrocentrály Eisemann (profiline, topline, ecoline, svařovací generátory, high protection) - Grit (GX-X-TRA ...

Činnost: - odborná činnost ve výstavbě - autorský, technický dozor staveb.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - fasády - zateplování - rekonstrukce bytových jader - anhydritové podlahy - kamenné koberce.

Stavební firma: - novostavby - rekonstrukce bytů - rekonstrukce, přestavby rodinných domů - antigraffiti nátěry - sanace.

Stavebniny, prodej, e-shop: - stavební materiál - izolace - stavební řezivo - stavební chemie.

Stavební firma: - výstavba komunikací, parkovišť - výstavba rodinných domů - strojní omítky - zemní práce - demolice. Prodej: - písek - drcené kamenivo - oblázky.

Kovovýroba: - zakázková kovovýroba - ploty - brány - mříže - skladové palety - manipulační rampy