CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Pila, výroba, prodej - stavební řezivo - truhlářské řezivo - palivové dřevo - pořez kulatiny - hoblování řeziva.

Výstavba, rekonstrukce: - komerční prostory - kanceláře - domy, byty Služby: - stavební dozor, inženýring

Truhlářské práce, výroba - okna, dveře - repliky původnícho oken a dveří

Velkoobchod, maloobchod, prodej - barvy, laky - nátěrové hmoty - potřeby pro malíře.

Výroba - jímky - septiky. Činnost - instalatérské práce - topenářské práce. Opravy, servis, montáž - sanita, armatury, pračky, myčky, boiilery.

Činnost - uměleckořemeslné malířské práce - pozlacovačské práce.

Stavební a projekční činnost - výstavba občanských staveb, bytová výstavba - průmyslové stavby - inženýrské sítě - rekonstrukce budov - projektové práce - stavební a autorský dozor.

Služby - stavební projekce, projekty staveb - stavební dozor.

Truhlářství. Výroba - zahradní nábytek - okna, dveře - schodiště - kuchyně - nábytek.

Práce: - plynařské - rozvody plynu - topenářské - instalatérské.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů, bytů - zemní, výkopové - zámková dlažba - kontejnerová autodoprava.

Montáž, servis: - garážová vrata - brány - servis, údržba, prodej pohonů.

Práce: - pokrývačské - tesařské - zateplování fasád.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování technických ...

Práce: - rizikové kácení stromů - výškové práce.

ALUCON PLUS s.r.o., sídlo Rudná u Prahy, je zaměřena na výrobu a montáž hliníkových konstrukcí. V převážné většině v současné době využíváme profily hliníkových systémů firem ALIPLAST, ale na základě dohody jsme schopni realizovat zakázky z další obdobných a dostupných systémů. Výroba a montáže následujících výrobků : hliníková okna, hliníkové ...

Činnost: - stavební rozpočty, kalkulace stavebních prací - vypracování výkazu výměr.

Provádíme čištění a ochranné impregnace střech, drobné opravy, nátěry okapů a klempířských prvků na střechách. Dále nátěry ve výrobních, skladových, průmyslových i obchodních halách, továrnách, areálech a hypermarketech.

Společnost RYKO, a.s. se vyvinula z firmy RYKO s.r.o., která v procesu privatizace veřejnou soutěží získala někdejší Železniční opravny a strojírny v Děčíně. Naše hlavní činnost je zaměřena na opravy a revize železničních nákladních vozů, zámečnictví, kovovýrobu nebo truhlářství. Provádíme rekonstrukce i modernizace vagónů za účelem zvýšení ...

Činnost: - výstavba sportovních areálů, včetně dodávky všech potřebných komponentů a technologií.

Činnost: - stavba gabionů - stavba plotů - pokládka zámkové dlažby - zateplování fasád - zemní práce

Činnost: - hydroizolace a tepelné izolace plochých střech, balkónů, teras, jezírek, bazénů a základů staveb