CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Firma Jan Kořínek - Vaše podlahy a dveře má dlouholeté zkušenosti s prodejem a montáží interiérových dveří a podlah. V naší vzorkové prodejně Vám rádi poradíme s výběrem vhodného druhu podlahy, v nabídce máme širokou škálu plovoucích podlah, koberců i PVC. Prodáváme bezpečnostní vchodové dveře, protipožární a zvukově izolační dveře mnoha typů a ...

Maloobchod, velkoobchod: - vrtáky OREN do všech druhů materiálů.

Práce: - natěračské - průmyslové nátěry - metalizace - sanace betonových konstrukcí - údržba ochranných pásem (produktovody, VVN).

Činnost: - pískování - mobilní pískování (tryskání) - metalizace (šopování) - antikorozní, ochranné, protipožární a dekorativní nátěry.

Prodej, montáž, servis: -klimatizace. -vzduchotechnika. -tepelná čerpadla. -ventilátory. Internetový obchod, e-shop: -odvlhčovače. -čističky vzduchu. -ventilátory. -přímotopy.

Firma Jaroslav Dunka se zabývá výrobou, montáží a servisem plastových oken, dveří, garážových vrat, žaluzií, rolet i sítí proti hmyzu. Provádíme také veškeré stavební práce, výstavbu rodinných domů, rekonstrukce budov a montáže obkladů, dlažeb. Sídlíme v Chomutově. Výroba, dodávka, montáž, oprava, servis: - plastová okna na míru - plastové ...

Společnost AGRO servis Beran Černovice s.r.o. se věnuje rekultivační činnosti, výsadbě zeleně, zemním a výkopovým pracem či terénním úpravám. Dále také poskytujeme služby v oblasti zámečnických a svářečských prací. Mimo tyto činnosti provozujeme půjčovnu stavebních strojů. Sídlo firmy naleznete na adrese Černovice 23, okres Chomutov. Práce, ...

Činnost - průmyslové lité podlahy ze samonivelačních cementových stěrek - kamenné koberce - penetrační nátěry.

Kompletní stavební práce. Realizace, výstavba: - nízkoenergetické domy - střechy. Rekonstrukce, přestavby: - půdní vestavby - střechy. Montáže: - sádrokartony, sádrokartonové příčky Intalatérské práce: - rozvody vody a plynu.

Fóliové vytápění. Plošné topné systémy. Podlahové akumulační vytápění. Podlahové přímé vytápění. Stropní vytápění. Temperování pod dlaždicemi, parketem, laminátem, kobercem. Temperování zrcadel. Dekorativní topná tělesa z mramoru, žuly, skla a kovu.

Garážová a průmyslová vrata: - sekční - posuvná - rolovací - křídlová Vjezdové brány: - posuvné, křídlové s pohonem ve sloupku. Stavebnicové systémy oplocení: - široký sortiment výplní, branek a sloupků. Okna pro pasivní domy, nízkoenergetické a rekonstrukce: - plastová - plasthliníková - dřevěná - dřevohliníková - zdvojená s ...

Stavební firma: - výstavbu rodinných domů - zateplování fasád - revitalizace bytových domů - rekonstrukce objektů - obkladačské práce - zemní práce - pokládky zámkové dlažby.

Zámečnické práce: - výroba, montáž ocelových konstrukcí.

Činnost: - montáž fotovoltaických elektráren (FVE).

Stavební společnost: - zakládání staveb - zemní práce - terénní úpravy - demolice - inženýrské sítě - zpevněné plochy - pozemní komunikace.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - opravy střech - hydroizolace střech - montáž střešních oken - sádrokartonářské práce.

Služby: - truhlářství - návrhy a realizace interiérů.

Naše služby: - rekultivační práce - kovovýroba - truhlářské práce - stavební práce - strojní výroba - zakládání zahrad - údržba zeleně - pronájem bytů.

Práce: - veškeré stavební. Projekce, realizace: - inženýrských sítí - vodovody - kanalizace. Práce: - zemní práce Caterdillar. Autodoprava: -Tatra 815-S3 -Avia 30 prodloužený valník -Liaz -S3.

Truhlářství-výroba: -nábytkové dílce na CNC* -nábytkové polotovary -kuchyňská dvířka fóliovaná a frézovaná -potahování dílců PVC* fólií -lisování dílců na vakuovém lisu -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně. Prodej: -posuvné dveře -pracovní desky -drátěný program pro vybavení kuchyní -nábytkové ...

Naše služby: - realizace veškerých pozemních, inženýrských staveb a staveb prováděných báňským způsobem od projektu po realizaci - nákladní vnitrostátní přeprava - prodej širokého sortimentu nápojů včetně dopravy - zámečnické práce, kovovýroba - prodej a montáž plastových oken - realitní činnost, prodej rodinných domů.

Odborný poradce v užití profesionálního diamantového nářadí BL Diamont dle DSA a ISO 9001 firmy BL Diamont. Půjčovna - malé ruční nářadí - stavební stroje.

Velkoobchod, maloobchod: - armovací sítě - drenáže MARLEY - sádrové podhledy RIGIPS - pletiva a ploty - cement - vápno - Multibat - svítidla -sádrokarton, profily, příslušenství.