CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Zámečnická výroba: -kontejnery -odpadkové koše.

Truhlářstvívýroba - nábytek - kuchyňské linky - dětské pokoje - ložnice - skříně - kancelářský nábytek Renovace - nábytek - olepování ABS hranou - hoblování - protahování - i zakázková - dětské pokoje - ložnice - skříně

Linea podlahy Prodej, poradenství, montáž: - plovoucí podlahy - koberce bytové a zátěžové - parkety klasické.

Výroba - dřevěná vrata Truhlářské práce - kuchyně - nábytek, bytové doplňky (skříně, police, ...) - dřevěné dveře, okna - schodiště

Montáž - zateplovací systémy Pokládka - samonivelační podlahy - obklady - dlažby Strojní omítky

Provádíme: - stavba domů na klíč - montáž sádrokartonů a plastových oken - zateplování domů - pokládka podlah a zámkových dlažeb.

Výroba - dětská dřevěná hřiště domky, skluzavky, prolézačky Prodej - dětská dřevěná hřiště domky, skluzavky, prolézačky Výroba - dětská dřevěná hřiště (domky, skluzavky, prolézačky, ...)

Naše společnost se zabývá prodejem stavebního materiálu, dlažeb, obkladů a koupelnového vybavení. Také zabýváme rekonstrukcí a přestavbou bytových jader, bytů a koupelen.

Práce: -zednické a pokrývačské.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské.

Klempířství a oprava karoserií Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů Pokrývačství, tesařství

Prodej, pokládka: - koberce, PVC, podlahy.

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - stavebního materiálu - sypké materiály: - cement, vápno, maltové směsi, sádra - betonové výrobky - zdící materiály - izolační materiály - střešní krytiny - komíny - sádrokartony - okna, dveře, schody, zárubně - sanitární keramika, koupelnové doplňky - asfaltové výrobky - stavební ...

Projektová činnost ve výstavbě. Stavební firma. Kompletní práce ve stavebnictví. Realizace, výstavba: - bytové stavby - rodinné domy, stavby na klíč - komerční objekty - průmyslové stavby. Rekonstrukce, stavební úpravy.

Elektromontážní práce, elektromontáže. - elektrorevize, revize elektroinstalace. Drobné zednické a zámečnické práce.

Stavební firma. Výstavba, modernizace, rekonstrukce: - rodinné domy - bytové stavby - provozní objekty - průmyslové budovy - komerční objekty. Regenerace panelových domů. Přípravné a dokončovací stavební práce. Zednické práce, zednictví: - fasádní práce, zateplení fasády domu - nové venkovní omítky, nebo opravy starých omítek ...

Stavební firma. Stavební práce.na klíč. Zednické práce, zednictví. Řemeslnické práce. - instalatérské - obkladačské - pokládka obkladů a dlažeb.

Zámečnické práce, zámečnictví. Svářečské práce, svařování. Výroba: - mříže - vrata - ploty - zábradlí - lehké ocelové konstrukce. Velkoochod, prodej, dodávka: - hutní materiál - železo. Autodoprava - dodávková doprava, přeprava: - stěhování.

Projekce - fotovoltaické elektrárny. Dodávka, montáže, záruční a pozáruční servis, revize: - systémy pro využití obnovitelných zdrojů energie s důrazem na fotovoltaické systémy: - solární systémy pro rodinné domy - komerční instalace fotovoltaických panelů v areálech průmyslových podniků nebo na volných ...

Nákup, prodej: - stavební technika - nákladní vozy - náhradní díly pro stavební techniku a nákladní automobily.