CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Železářství -domácí potřeby -koupelnové vybavení -instalační materiál

Kominictví - vložkování, čištění a revize komínů - montáž krbových kamen - revize a kontroly odběrných plynových zařízení a tlakových nádob stabilních - servis regulačních stanic plynu a plynových hořáků - montáž a servis detektorů plynů, kalibrace tlakoměrů. Prodej - krby, krbová kamna - grily - čerpací technika.

Prodej, maloobchod: -stavebniny -stavební materiál

Truhlářství. Výroba: -nábytek

Stavební činnost: - rekonstrukce panelových domů

Velkoobchod: - šrouby - vruty - závitové tyče - matice a podložky.

Montáž - elektronické zabezpečovací zařízení - kamerové systémy - videotelefony - docházkové a přístupové systémy - měření a regulace - elektrická požární signalizace. Elektroinstalační práce.

Stavební firma: - výstavba domů na klíč - zateplování - zednické práce - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce objektů.

Nabízíme: - komplexní daňové poradenství - zpracování všech druhů daňových přiznání či kompletního vedení účetnictví pro fyzické i právnické osoby. Výkon zeměměřických činností. Správa nemovitostí.

Provádíme: - revitalizace panelových domů. Naše služby: - nástavby sedlových střech - zateplení obvodových střech - výměna plastových oken - rekonstrukce vstupů a schránek domů - oprava balkónů - opravy plochých střech - nátěry fasád - výměna eurooken - rekonstrukce výtahů. Certifikace: - ISO 9001:2001.

Zámečnictví: - vratové systémy - pojezdové brány - rotační brány - zámečnické práce.

Práce: - malířské, lakýrnické, dekorační - zednické práce - sádrokartonářské práce. Prodej - barvy - omítky.

Prodej, e-shop - vybavení koupelen - radiátory - sanitární výrobky - sprchové kouty.

Oprava, servis, revize: -elektroinstalace -voda -topení -plyn -chlazení Služby: -správa nemovitostí Instalace a revize: -požárních zařízení

Montáž, oprava: - horkovody, parovody - produktovody - výměníkové stanice Práce: - zámečnické - zemní práce

Projekční kancelář: - projekty pozemních staveb

Zednictví - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zateplování.

Výroba, prodej: - kuchyňský nábytek, kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek - vestavné skříně Práce: - rekonstrukce bytových jader

Výroba, e-shop - betonového zboží - obklady - obrubníky - plotové sloupky - zámková dlažba.