CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Projektování, opravy, revize a montáže elektrických zařízení - výroba rozvaděčů - opravy, montáže a revize vyhrazených elektrických zařízení - automatizace výrobního procesu HW + SW - dodávky pro galvanické linky a neutralizační stanice.

Úpravy domů a renovace interiérů - elektroinstalace, elektroinstalační práce - vodo topo plyn - výškové práce - zednické práce.

Výroba, prodej - truhlářské řezivo - palubky - palivové dřevo - zahradní nábytek.

Prodej, montáž: - plastová a hliníkova okna

Pokládka: - lité anhydritové, epoxidové a cementové podlahy

Projektování pozemních staveb - dozorování stavby - autorský a technický dozor.

Hodinový manžel - drobné opravy, údržba a práce pro byt, dům, zahradu - malířské práce - údržba zeleně - podlahářské práce - montáž žaluzií.

Projektová činnost - vypracování projektů pozemních staveb - vypracování požárně bezpečnostního řešení staveb.

Průmyslové automatizace, automatizační systémy - inteligentní bydlení a řízení budov - elektro, výroba rozvaděčů - tvorba aplikačního software.

Stavitelství, stavební práce - hrubá stavba - zednické práce - klempířské a pokrývačské práce - zateplení budov - malířské práce - elektroinstalační práce - lité podlahy.

Truhlářství. Výroba nábytku - kuchyně - postele.

Prodej, montáž: - ploty - pletivo - branky, brány - vrata - železářství - spojovací materiál

Petr Vyšata se zaměřuje na dovoz náhradních dílů na pracovní plošiny, pronájem plošin, lešení a stavební mechanizace.

Josef Beránek se zaměřuje na služby v případě vodovodní havárie a opravu rozvodů vody.

Filip Nevole se zaměřuje na stavebnictví, rekonstrukce rodinných domů a bytových jader, půdní vestavby a na zateplení budov.

Práce: - zednické - obkladačské - pokládka zámkové dlažby - zateplování budov.

Stavební práce: - rekonstrukce historických budov: - kamenné konstrukce - dlažby (kamenné, cihelné, štětová) - omítky.

Činnost: - projektové řízení investiční výstavby - inženýrská činnost ve výstavbě.

Práce: - elektroinstalační - elektrikář - montáže průmyslových elektroinstalací.

Oprava, prodej, montáž: -domácí, průmyslová vodní čerpadla -vodárny. Služby: -zámečnictví, kovoobrábění.

Práce, montáž po celé ČR**: -specializovaná pokládka a distribuce střešních, stěnových a okapních systémů RANNILA včetně zaškolování montážních firem -klempířské pozink, měď, hliník, titanzinek, RANNILA, LINDAB -pokrývačské RANNILA, LINDAB, SATJAM, MEINDL, TONDACH, BETERNIT -montáž střešních oken KUBESO, ...

Truhlářské práce: -stavební nábytkové výrobky -interiéry. Oprava, renovace: -truhlářských výrobků -starožitnosti. Montáž. Doprava. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Výroba: -dřevěné okna, eurookna, okna jsou prověřena státní zkušebnou -dveře včetně montáže a zapravení -kuchyně, instalace včetně spotřebičů -zakázkové truhlářství.

Výroba, prodej: - dveře masiv vnitřní, venkovní - dveře a zárubně SAPELI - vestavné skříně - okna EURO od firmy TTK - schody a zábradlí /dřevěné, nerez/ - kuchyňské linky včetně 3D návrhu - plovoucí podlahy Egger, Magnum - nábytek na míru - podbití domů, dřevěné ploty - veškeré truhlářské práce Možnost splátkového ...