CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výstavba: -plynovody -vodovody -kanalizace -kotelny do 50 kW**. Práce: -stavební-stavby. Činnost: -obchodní -zprostředkovatelská.

Výroba: -osivo, ito. Pěstování, rostlinná výroba: -pohanka. Zajištění: -sklizně (sklizeň) obilí. Provedení: -podmítky diskovým podmítačem. Setí: -obiloviny bezorebním secím strojem. Oprava: -zemědělské stroje. Práce: -zámečnické. Ruční nářadí: -ostření kovářským způsobem.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, náhradní díly: -traktory UŘ I 3011-7745, UŘ II 8011-16245 UŘ III 9520, 9540 -zemědělské stroje přívěsy, návěsy, autovleky, sběrací vozy HORAL, NTVS, NV 3-042 -nakládače UNHZ 500, 750, ND 4-031, UN-053, HON, UN-060 -pluhy PHX, PRIVÁT ROTO, B 201, PH 1-413, PH 1-243 -brány lehké, střední, ...

Podlahářství (práce podlahářské včetně dodávky materiálu). Maloobchodní prodej, montáž: -podlahy plovoucí laminátové a dřevěné korkové PVC* (lino) antistatické PVC* koberce. Služby: -pokládka veškerých podlahových krytin -vyrovnávání nerovností podlah -tmelení podlah -obklady stěny, stropy, schody ...

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -podlahoviny -podlahy PARADOR plovoucí laminátové dřevěné -PVC* FATRA,NOVILON -lišty -parkety -lepidla -laky LOBA -tmely.

Prodej, velkoobchod.: -hutnické výrobky.

Zámečnické a montážní práce, svařované a montované konstrukce

Jsme mladá firma, která si zakládá na individuálním přístupu ke každé naší zakázce a osobním přáním našich klientů. Rádi za Vámi přijedeme kamkoliv. Zaměřujeme se na: Kompletní rekonstrukce bytů a rodinných domu. Od zednichých, sádrokartonářských, elektrikářských, instalatérských, obkladačských až po malířské práce mimo jiné nabízíme i kompletní ...

Firma Luboš Oplatek z okresu Třebíč provádí kompletní kovovýrobu. Naše služby, kovovýroba: - klempířské práce - klempířské výrobky - zámečnictví - CNC obrábění - frézování - soustružení - ocelové konstrukce Provozovnu naleznete na adrese Kocperky 95, Rapotice, okres Třebíč.

Transformováno pod firmu WERCO Kolín spol. s r.o. AQUA-THERMO-CENTRUM Velkoobchod - Maloobchod: -čerpadla SIGMA-náhradní díly a příslušenství -čerpadla zahraniční-NOCCHI, UMBRA, KSB -čerpadla-GRUNDFOS, WILO -kalová čerpadla-HCP -čerpadla-RUCHE -čerpadla-UNIQUA, CESSPIT, AQUA -ruční čerpadla -vodárny WATERPRESS-NOCCHI ...

Výkup a prodej stavebních strojů a mechanizace Pronájem stavebních strojů

Leoš Brabenec se zaměřuje na renovace poškozených van.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební materiál(stavebniny), cement, vápno, cihly, maltové směsi. Pálenice-pálení: -ovocné destiláty, slivovice. Práce: -kovářské -zámečnické.

Společnost Pavel Krejčí je stavební firma, která nabízí stavební práce. Zaměřujeme se především na vodohospodářské stavby. Stavební firma, činnost: - stavební práce - vodohospodářské stavby. V případě zájmu o naše služby se na nás neváhejte obrátit. Naleznete nás na adrese Benetice 26.

Montáž, revize, práce: -elektroinstalace -převíjení elektromotory -hromosvody. Výroba: -rozvaděče. Oprava: -elektrospotřebiče, nářadí ETA, ROMO, FIKO, NAREX, MORA, ELITRON.

Opravy a revize - plynové regulační stanice - plynovody Opravy - kotle

Natěračské práce Malířské práce

Broušení - sklo Prodej - sklo

Pokládka - koberce Prodej - podlahy Pokládka - podlahy

Klempířské práce Pokrývačské práce

Prodej, montáž, servis: -mrazničky, mraznička, monoklimatické chladničky, chladnička, vitrínové chladničky, minibary, absorbční minibary -těsnění na okna izolační dvojskla -těsnění je ze směsi guma+PVC -chladničky těsnění magnetické i nemagnetické, nekonečné magnetické pásky -zastupuje firmu SOVEX -vakuovavá okna.

Střechy na klíč. Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské. Montáž: - střešní okna. Prodej: - střešní krytina (BRAMAC, TONDACH) - klempířské výrobky.