Firmy zajišťující dopravní stavby se zabývají především stavbou a opravou mostů, prováděním zemních prací, opravou pozemních komunikací a zpevněných ploch, výstavbou a opravou tramvajových tratí a realizací inženýrských sítí.

Stavební firma: -inženýrské stavby (vodovody, plynovody, kanalizace, komunikace a zpevněné plochy) -demolice.

Stavební a výkopové práce: Pronájem: - stavební stroje a vozidla. - bagry, kontejnerové auto, vibrační válec, bourací kladivo - stavby chodníků, komunikací, všechny druhy přípojek - stavby domů, garáží, plotů -prodej štěrků a písků Nákladní doprava. Možnost uložení sutě a zeminy na skládku.

Stavební firma VCES a.s. zajišťuje generální dodávky staveb: -od přípravy zakázky přes zpracování projektové dokumentace až po vlastní realizaci stavby -pozemní stavby (občanské a bytové, sociální a nemocniční stavby, průmyslové stavby, rekonstrukce) -vodohospodářské a vodní stavby -ekologické a inženýrské stavby a dopravní stavby ...

Montáž, demontáž: -ocelové mosty. Komplexní rekonstrukce železničních svršků. Silniční dopravní výkony. Projekce pro technickou ochranu železnic. Provozování dráhy a drážní dopravy.

Stavební firma, pozemní stavitelství: - zemní práce - inženýrské sítě - komunikace a zpevněné plochy - demolice objektů - výstavba rodinných a bytových domů - rodinné domy na klíč Pronájem. - stavební stroje - autojeřáby.

Montážní práce, stavební činnost: - výstavba budov, výrobních objektů - údržba budov - zemní práce, stavební práce - zámečnické práce - oprava asfaltových ploch.

Výroba, dodávka: -kotevní systém SOLO - N® typ 208, který je určen pro kotvení předpínacích kabelů složených z jednoho až jedenatřiceti sedmidrátových předpínacích lan (pramenců) o jmenovitém průměru 9, 3mm, 12, 5mm, 15, 3 mm (0, 6“) až 15, 7 mm (0, 62“) s napětím do 1860 MPa na mezi pevnosti. Stavební činnost: -mosty, lávky -předpínání ...

Stavební výroba, výstavba: - mosty a lávky - vodohospodářské stavby - pozemní stavby. Projekce, projektování staveb. Provádění izolací skládek.

Stavební činnost: - zemní práce - demolice - výstavba inženýrských sítí - výstavba komunikací.

Stavební firma provádí: - zemní výkopové práce - kanalizace - opravy vozovek - opravy fasádních omítek - zateplení fasád - opravy průmyslových objektů - stavby a opravy rodinných domů.

Společnost se zaměřuje na : - dopravní, železniční, silniční a dálniční stavby - vodohospodářské a ekologické stavby - inženýrské a energetické stavby - pozemní i podzemní stavby.

Dopravní stavby Zkoušení ztvrdlého betonu - stanovení pevnosti v tlaku zkušebních těles - objemová hmotnost - Schmidtovy tvrdoměry N,L zkoušení čerstvého betonu - zkouška sednutím - rozbor betonové směsi kamenivo - stanovení odplavitelných částic - stanovení zrnitosti sítový rozbor kontrola zhutnění zemin - ...

Demolice Zemní práce Výstavba - dopravní cesty Kompletní stavební činnost

Oplocení Projektové služby - dopravní projekce Zemní práce Chodníky - silnice - vlečky

-Poskytování technických služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační ...

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Výroba strojů a zařízení -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a ...