Firmy zajišťující dopravní stavby se zabývají především stavbou a opravou mostů, prováděním zemních prací, opravou pozemních komunikací a zpevněných ploch, výstavbou a opravou tramvajových tratí a realizací inženýrských sítí.

Stavební společnost: Inženýrské sítě: - rozvody vody - kanalizace, vodovody - komunikace, zpevněné plochy, chodníky - zemní práce - zemní a bourací práce včetně odvozu.

Stavby stavební práce : - generální dodávky staveb - průmyslové a dopravní - inženýrské - bytové a občanské výstavby domy - zemní práce velkého rozsahu - bourací práce demolice budov - rozpojování betonu a skalního podloží kladivy Krupp - hráze výstavba hrází - kanalizace - komunikace silnice chodníky - skladky odpadu Čistění: - ...

Stavby a rekonstrukce silnic: - historických částí měst, pěších a klidových zón či parků, cyklostezek, sportovních a dětských hřišť

Prodej a výkup - dřevo Těžba a kácení - dřevo Zakázková výroba - stání na kontejnery - přístřešky na popelnice - garážové stání Truhlářstvízakázková výroba - dřevěné mostních konstrukce - stání na kontejnery - přístřešky na popelnice - garážové stání Zakázková výroba - dřevěné mostních konstrukce

Realizace a rekonstrukce mostů a mostních konstrukcí. Rekonstrukce a výstavba komunikací. Realizace projektů výstavby opěrných zdí. Výstavba protipovodňových opatření. Výroba ocelových a železobetonových konstrukcí. Projektování staveb, akviziční a inženýrská činnost.

Stavební činnost: - řadové rodinné domy - rodinné domy - základové desky - bytová jádra - projekty a realizace zahrad - velkoobchod a maloobchod se stavebním materiálem - zateplování objektů - zpevněné plochy a komunikace.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování v oborech pozemního stavitelství. Zaměření na dopravní stavby, vodohospodářské stavby a inženýrské sítě.