Firmy zajišťující dopravní stavby se zabývají především stavbou a opravou mostů, prováděním zemních prací, opravou pozemních komunikací a zpevněných ploch, výstavbou a opravou tramvajových tratí a realizací inženýrských sítí.

Prodej, maloobchod, montáž: -dopravní značky -vodorovné dopravní značení Práce: -frézování a řezání vozovky

Správa a údržba: -silnice, dálnice.

Stavební firma. Generální dodavatel staveb. Práce: -novostavby. -rekonstrukce budov. -výstavba inženýrských sítí. -komunikace, parkoviště. -bourací práce. -zemní práce. -betonářské.

Naše služby nabízíme pro průmyslové zóny, vodohospodářské a inženýrské stavby a občanskou zástavbu.

Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Výstavba - inženýrské sítě Zajišťuje kompletní dodávky vodohospodářských, liniových, dopravních staveb i dodávky stavebních objektů.

Nákladní doprava - písek, štěrk, zavlhlý beton Demolice Zemní práce Výstavba - komunikace - chodníky

Výstavba - inženýrské sítě Projekce - dopravní stavby Výstavba - dopravní stavby

Asfaltérské a stavební práce při údržbě a rekonstrukcích a výstavbě pozemních komunikací. Provádíme vlastní zádlaby včetně dodávky dlažebního materiálu a obrubníků.

Stavební činnost: - pozemní stavitelství - vodohospodářské stavby - dopravní stavitelství.

Stavební firma: - veškeré stavební práce - rekonstrukce a opravy budov - rodinné domy - památkové objekty, fasády - statické zajištění budov - zámková dlažba, pozemní komunikace.

Stavba, výstavba: -vodovody, kanalizace. -plynovody. -ČOV, čistírny odpadních vod. -inženýrské sítě. -chodníky, komunikace.

Vodohospodářské stavby: -revitalizace vodních toků -revitalizace povodí -opravy a údržby vodních toků -opravy a zakládání vodních nádrží -kanalizace a čistírny odpadních vod. Ekologické stavby: -výstavba skládek -sanace území. Dopravní stavby: -komunikace -zpevněné plochy.

Firma Stavokomplet byla založena v listopadu 1992 s cílem poskytovat kvalitní servis v oblasti městského inženýrství, spočívající v projektové přípravě staveb, inženýrské činnosti a samotné realizaci stavby až do kolaudace, formou na klíč. Zajišťujeme provozování vodovodů, kanalizací a ČOV ve městech, obcích a průmyslových areálech. Naše ...

Poskytování technických služeb -udržba komunikací. Dodávky: dopravních, inženýrských i pozemních staveb.

Stavby domů na klíč - rekonstrukce a modernizace objektů včetně oprav komunikací i chodníků

Technické služby města Sedlčany: -údržba a opravy veřejného osvětlení, -údržba a opravy komunikací a chodníků, -údržba veřejné zeleně. Provoz rekreačního zařízení Častoboř. Skládka TKO*: Kosova Hora tel.318822151.

V současné době společnost POHL provádí komplexní dodávky: - pozemních staveb - inženýrských staveb - vodohospodářských staveb - podzemních staveb - rekonstrukce stávajících objektů.

Služby: - provádění zemních prací - lesotechnické meliorace - rekonstrukce a výstavba rybníků a retenčních nádrží - výstavba a oprava lesních komunikací - hrazení a čištění vodních toků