Pořiďte si dům ze dřeva, ať už to bude srub, roubenka či jiná dřevostavba, jistě oceníte její pozitivní vlastnosti. Pokud sháníte levné celoroční bydlení, pořiďte si mobilní dům, neboli mobilhome, který může sloužit i jako chata nebo zahradní domek.

Tesařství, tesařské práce: -stavební tesařství -realizace nové vazby, vazba -krovy -pergoly -oprava staré střechy, střecha -práce na střeše.

Výroba: -tesařství -dřevěné konstrukce.

Kreisldesign. Naše firma se zabývá výrobou nábytku a návrhy interiéru. - zaměření, vizualizace 3D, návrhy materiálů, cenový rozpočet -interiérové výrobky z moderních materiálů -kuchyně, obývací stěny, předsíně, dětské pokoje, koupelny -plovoucí podlahy, obklady schodů -venkovní prvky - pergoly, přístřešky a související výrobky ze ...

Společnost KOSSTA TŘEBÍZ s.r.o. se specializuje na výstavbu kvalitních nízkoenergetických dřevostaveb na míru v difuzně otevřeném systému Insowool. Naši projektanti navrhují praktická a ekonomická řešení. Přizpůsobí dům vašemu stylu. Doporučí funkční dispozici i orientaci domu v rámci pozemku. Poradí si s každou výzvou. Používáme difuzně ...

Společnost DUMIT + s. r. o. jako generální dodavatel se zaměřuje na realizaci výstavby rodinných domů na klíč dle individuálních projektů v klasických zděných a jiných technologiích jako jsou pasivní a nízkoenergetické domy, rekonstrukce, zateplení budov. Dále nabízíme široké spektrum dílčích stavební prací a souvisejících služeb. Použité ...

Naše firma nabízí dodávky a montáže střech na klíč. Na trhu působíme již desítky let. Dále nabízíme práce spojené se dřevem a střechami. Tedy pergoly, zahradní altány, dřevěné ploty a branky, střešní okna a další výrobky ze dřeva. Provádíme i vnitřní práce: sádrokartony, plovoucí podlahy, půdní vestavby atd.

Firma DD Domy, spol. s.r.o. se sídlem v okrese Kolín se již od roku 2008 zabývá stavební činností a montáží dřevostaveb, dřevěných teras a fasád. Současně se také specializujeme na výrobu a montáž vnitřních a venkovních bazénů různých typů, včetně příslušenstí. Zajišťujeme také záruční a pozáruční servis, montáž,  zastřešení a zakrytí bazénů. ...

Stavební firma. Realizace: - výstavba rodinných domů, dřevostavby - bytové, občanské stavby - průmyslové stavby. Projektová činnost.

Práce: - tesařské - střešní vazby - srubové stavby (sruby) - šindelové krytiny - lešení - chemické ošetření krovů - překládané historické stropy Výroba: - výroba šindele

Služby: - příprava kompletní projektové dokumentace - jednání s úřady a správci sítí - hrubé zděné stavby, roubenky a sruby - realizace základů - realizace elektro, voda, topení - realizace zahrady - demoliční a bourací práce - poradenství v oblasti realit.

Společnost FINANTE services s.r.o. má provozovnou v Českém Těšíně. Provádíme veškeré elektro práce, které zahrnují instalace, opravy elektrických zařízení a revize nejen pro obchodní domy /Billa, KFC, Cinestar/. V náplni jsou i svářecké práce, opravy zámků, vyrábíme dveře, vrata, brány a to posuvné i křídlové, různé přístřešky, plechové boxy a ...

Společnost Live Dream Create s.r.o. se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti stavebnictví. Provádíme kompletní rekonstrukce domů, stavby na klíč, zednické a betonářské práce, hydroizolace a zateplení budov, suchou výstavbu, dřevostavby, tesařské, pokrývačské a klempířské práce či zámkovou dlažbu. Mezi naše další služby patří také návrhy a ...

Elektroinstalační práce: - slaboproud - silnoproud - elektroinstalace v domech, bytech, obchodních centrech, průmyslových halách. Rekonstrukce bytů, bytových jader. Montované dřevostavby.

Ramila, s. r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu kuchyní, dveří, nábytku a dřevostaveb.

Pokrývačství, tesařství. Realizace střešních konstrukcí. Rekonstrukce stávajících střech. Montáž: - altány, pergoly - zastřešení vchodů - venkovní garáže - podlahy, palubkové obklady - podhledy z Cetris desek - nosné rošty pro obklady.

Kusová výroba ze dřeva. - altány - pergoly - stání na auta - zahradní chatky - stáje - králíkárny - kurníky - psí boudy - holubníky - ptačí budky - krmelce - včelařské potřeby.

Výroba a prodej: -palubky -podlahové -obkladové. Výroba: -dřevostavba, dřevostavby -rekreační víkendové chaty, bungalovy, zahradní domky a chatky, domky na nářadí, autobusové zastávky, prodejní stánky, zahradní altány.. Nabízíme: -dopravu i montáž. -EUR palety, bedny různých typů -obaly v rozměrech dle zadání zákazníka.

Václav Bůžek se zaměřuje na tesařské práce a výrobu pergol, zahradních chatek, altánů a ostatní dřevovýrobu.

Rodinné domy na klíč. Dřevostavby. Technologie montovaných dřevostaveb. Zateplovací systém.

Výroba, montáž: - konstrukční dřevostavby - roubené, srubové stavby - restaurační stavby - zděné stavby - rekonstrukce - okna, dveře, vrata - schody, podlahy, zábradlí - kuchyně, nábytek - restaurační nábytek - fasádní systémy.

Prodej: -řezivo truhlářské i stavební. Výroba a montáž: -vazby a krovy všeho druhu -stavební podlážky -ostatní dřevařské a pilařské výrobky dle přání zákazníka -alltány. Odvoz kulatiny z lesa na zpracování.

Společnost OTC, s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobu schodišť a schodů, kuchyňských linek a veškerého nábytku, kompletních interiérů, vchodových i interiérových dveří. V posledních letech jsme rozšířili naši výrobu také o dřevěná stání pro automobily, altány krytá posezení ke grilům a další dřevěné doplňky zahradních exteriérů. V nabídce ...

Výrobce modulových domů. Variabilní modulové dřevostavby. Občanské stavby, kanceláře, školky, rekreační objekty

Provádíme projekce a realizace nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb na klíč.

Dřevostavby Bartoš s.r.o. se zaměřuje na výstavbu nízkoenergetických domů, staveb a chatek na klíč. Mezi další činnosti společnosti se řadí zhotovení fasád, pokládka dlažby, zednické práce a mnoho dalšího.