Karel Orság - Stavby dřevěnic

Pořiďte si dům ze dřeva, ať už to bude srub, roubenka či jiná dřevostavba, jistě oceníte její pozitivní vlastnosti. Pokud sháníte levné celoroční bydlení, pořiďte si mobilní dům, neboli mobilhome, který může sloužit i jako chata nebo zahradní domek.

Stavební činnost: - architektonické návrhy staveb a interiérů - zpracování projektu od návrhu až po řešení detailu - řešení nízkoenergetických domů - inženýrská činnost - odborný dohled při realizaci - realizace staveb na klíč formou stavebního managementu - konzultační a poradenské služby.

Stavební činnost - dřevostavby na klíč - hrubé stavby - krovy, pergoly, altány a - schodiště - dřevěné fasády - sádrokartonářské práce.

Zakázková výroba nábytku v oblasti Praha. Nábytek na míru, výroba a montáž kuchyní, postelí, skříní, schodiště. Truhlářské práce, zakázková truhlářská výroba. Truhlářství, výroba nábytku na míru, montáž kuchyně, kuchyňské linky. Poradíme vám, jak účelně využít prostor, který máte k dispozici a zaměření a vytvoření grafického ...

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - dřevostavby

Stavební činnost: - rodinné domy - dřevostavby - zpevněné plochy

Výstavba nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb zaměřených na nízké provozní náklady, komfort bydlení, moderní technologie a příznivé ceny, vše podle přání a možností klientů. Proč zvolit dřevostavbu: - vynikající tepelně izolační vlastnosti - velká úspora nákladů na vytápění a provoz domu - rychlost výstavby - výstavba v ...

Nízkoenergetické dřevostavby na klíč. Naše společnost nabízí výstavbu rodinných domů na klíč i svépomocí. Stavíme nízkoenergetické dřevostavby a realizujeme individuální i typové domy za pevně dané ceny.

Stavební činnost: - domy na klíč - dřevostavby - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - zednické práce Projekční činnost.

Nabízíme dřevený zahradní nábytek z masívu sibiřského modřínu a jiných dřevin, campingový nábytek: masivní dřevěné židle a lavice, zahradní sestavy k posezení. Vyrábíme sériové a na míru dřevěné zahradní domky, dětské dřevěné domečky, dětská hřiště, dřevěné dětské houpačky a houpačky rodinné, domky na nářadí, dřevěné pergoly, dřevěné altány. ...

Výroba a prodej - dětská pískoviště - zahradní domky - blokové chatky - altány - pergoly Montáž - osvětlovací kabiny

Služby: - statika dřevěných konstrukcí - mykologické rozbory - měření vlhkosti dřeva

Stavební práce - výstavba rodinných domů - dřevostavby - hausboty - rekonstrukce domů - demolice - zednické práce.

Vyrábíme pergoly, zahradní altány, přístřešky na auto, zastřešení terasy, hliníkové a dřevěné pergoly, ploty, garážová stání, zastřešení a zastínění pergoly, zahradní posezení.

Výstavba - montované dřevostavby na klíč

Výroba, montáž: -dřevostavby

Výstavba: - nízkoenergetické dřevostavby - úsporné dřevostavby.

Stavba, výstavba: -nízkoenergetické a pasivní domy -rekonstrukce

Prodej, distribuce, montáž: -dřevěné chatky -zahradní domky -dřevostavby -garážové stání -sauny

Prodej dřeva, výrobků ze dřeva a deskových materiálů: - kuchyňské desky - okenní parapety - palubky - okna - dveře - latě a palubky - nábytkové hrany, kování - srubové domky - lišty.

Realizace dřevostavby a fotovoltaické elektrárny.

Roubenky na prodej a k pronájmu. Prodáme Vaší roubenou chalupu nebo pozemek vhodný pro její stavbu. Zajistíme Vám kompletní servis.

Výstavba, provedení: - dřevostavby systémem Two by Four rodinné domy, nebytové stavby, rekreační chaty - vestavby a nástavby podkroví - střechy - dřevěné a kamenné fasády - pergoly - sádrokartony - pokládka plovoucích podlah - zpracování projektové dokumentace.

Zakázková výroba interiérů. Nabídka vchodových a interiérových dveří atypických rozměrů, kuchyňských linek a dětských pokojů.

Realizace projektů: - zahradní dřevostaveb, - pergoly na klíč, - dětská hřiště, - altány, - zimní zahrady, - terasy, - ploty, - domky a chatky, - dřevěný nábytek, - houpačky a prolézačky pro dětská hřiště, - ploty, - brány, - zátiší zahrad.