Ekologické pasivní domy mohou mít podobu bungalovů, rodinných domů, dvoupodlažních domů nebo takzvaných dvojdomů. Je možné si je nechat vyrobit nebo koupit na klíč. Ekologické neboli pasivní domy jsou šetrné nejen k přírodě, ale i k našim peněženkám.

Stavební činnost. Výstavba, opravy, rekonstrukce: - rodinné a bytové domy - průmyslové stavby, haly - inženýrské sítě - stavby na vodních tocích. Půjčovna: - ruční nářadí, malé stavební mechanizace. Středisko dopravy: - přeprava materiálu a zemní práce. Stavební bazar: - nové i použité stavební materiály.

Autorizovaný zástupce finské firmy IKIHIRSI pro Evropu. Výstavba, stavební činnost: - roubené (dřevěné) domy, sruby.

Stavby typových pasivních a nízkoenergetických rodinných domů. Zajištění a koordinace staveb na klíč. Konzultace a poradenství: - stavební konstrukce - vytápění - energetické úspory - používání alternativních technologií.

Stavba: - nízkoenergetické dřevostavby - rodinné domy na klíč.

Klempířské práce: - střechy na klíč - stavby rodinných domů - pasivní domy.

Stavební činnost. Projekce, výstavba: - rodinné domy s vyhřívanou základovou deskou a systémem podlahového vytápění (ekologické rodinné domy). Postavíme dům za 3 měsíce. Zastoupení polské firmy na území České republiky.

Stavební práce HSV a PSV. Stavby: - rodinné domy na klíč - ekologické stavby - výstavba rozvoden. Opravy a rekonstrukce budov.

Stavební firma, výstavba: - ekologické stavby - podzemní a průmyslové stavby - stavební projekce.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů na klíč - revitalizace bytových domů - dřevostavby - nízkoenergetické domy - rekonstrukce - zateplování - výměna oken - strojní omítky.

Výstavba, stavba: -nízkoenergetické dřevěné rodinné domy. -pasivní rodinné domy.

Stavba, stavební činnost: - nízkoenergetické a pasívní montované domy na klíč vč základové desky . -Certifikovaná výstavba - Cech suché výstavby - kompletní tesařské a sádrokartonářské práce, zateplení RD.

Stavební činnost - bytová výstavba - nízkoenergetické moderní domy na klíč.

Stavba, výstavba: -nízkoenergetické a pasivní domy