Ekologické pasivní domy mohou mít podobu bungalovů, rodinných domů, dvoupodlažních domů nebo takzvaných dvojdomů. Je možné si je nechat vyrobit nebo koupit na klíč. Ekologické neboli pasivní domy jsou šetrné nejen k přírodě, ale i k našim peněženkám.

Stavební a obchodní činnost. Specializace na sádrokartonové konstrukce, zdvojené podlahy a minerální podhledy. Prodej sádrokartonu, podhledové kazety, podkonstrukce, tmely, spojovací materiál. Množstevní slevy. Poradenství: - elektro - stavební oblast. Zajištění obstaravatelské činnosti v oblasti elektro a stavební: - elektro - povolení ...

Stavební společnost - výstavba rodinných nízkoenergetických domů - rekonstrukce objektů - rekonstrukce koupelen.

Výroba, montáž: -dřevostavby

Výstavba a prodej: -byty -rodinné domy na klíč -poradenství -financování bydlení. Realitní kancelář: -zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí -dražby.

Stavební firma poskytující služby: - výstavba rodinných domů na klíč - izolace objektů - tlakové izolace - oplocení - betonové konstrukce - schody - schodiště - zemní práce UMC60 - bourací práce - terénní práce včetně komunikací a parkových úprav. Dodávka a montáž prefa stropů či monolity.

Stavební firma - kompletní dodávka staveb - dřevostavby - zateplování budov - rekonstrukce bytových jader - zemní práce - demolice.

Dřevostavby, zateplování domů.

Pozemní, vodohospodářské a ekologické stavby. Služby projekce, posudků, stavby a inženýringu.

Specialista na nízkoenergetické dřevostavby, dřevěné konstrukce a lehké obvodové pláště. Individuální projekty na přání klienta i výstavba katalogových domů na klíč od 1 mil. Kč bez DPH. Montované domy z ekologických materiálů. Garance dodržení harmonogramu a rozpočtu. Celá ČR.

Projektování a výstavba nízkoenergetických domů

Stavební a realizační činnost. Pokládáme a instalujeme: - vodovodní a kanalizační řády a přípojky - plynovod - ekologické stavby - zemní práce. Prodej trubkových systémů, střešních žlabů a technických výlisků.

Výstavba - srubové domy - nízkoenergetické dřevostavby - chaty - zahradní domy - pergoly, altány Řemesla, služby, opravy - tesařské práce - pokrývačské a klempířské práce

Stavební společnost - architektonické návrhy - rodinné domy na klíč po celé ČR - energeticky úsporné domy - bytová výstavba

Projekce, rekonstrukce a stavby budov.

Stavební firma, výstavba: -rodinné domy. -nízkoenergetické, pasivní domy. -rekonstrukce domů, bytů. -zateplování budov. -zhotovení projektová dokumentace.

Developerská společnost KZP ideal invest a.s. a její dceřiné společnosti se zabývají výstavbou a prodejem nových domů a bytů.

Výstavba dvoupodlažních řadových rodinných domů..

Dodáváme nízkoenergetické rodinné domy v pasivním standardu. Pomocí konfigurátoru domu si můžete doprojektovat váš dům. Garantované vlastnosti: termoizolační, protipožární, akustické, mikroklima. Garance až 30 let, vysoká životnost.

České dřevěné domy od společnosti Ecoholzhaus. Ekologické dřevostavby na klíč jsou dostupným a rychlým řešením vašeho bydlení. Levné dřevostavby různých druhů a stylů již od 1 milionu korun.

Dodávka a montáž - výtahy Elektroinstalační práce Plynoinstalační práce Instalace, montáž - solární zařízení Topenářské práce Zateplování budov a fasád Stavba - ploty - oplocení Demolice Pokládka - zámková dlažba Realizace staveb - půdní vestavbystavba - rodinné domy na klíč - nízkoenergetické stavby

Lindner s.r.o. je držitelem certifikátu ISO 9001. Stavební a montážní činnost: -provádění kompletní vnitřní výstavby -dodávka a montáž originálních.

Developerská firma zajišťující inženýring, výstavbu i prodej samostatně stojících a řadových rodinných domů i pozemků. Energeticky úsporné novostavby námi nabízených dostupných řadových a rodinných domů v současnosti realizujeme v obcích Zlončice u Prahy, Krakovany na Kolínsku a v lokalitě Pudlák v Teplicích.

Realizace výstavby nízkoenergetických rodinných domů na klíč. Výhradní dodavatel domů LUXHAUS v ČR bbgruppe se stává od 1.6.2006 výhradním dodavatelem domů LUXHAUS v ČR a SR. LUXHAUS garantuje to základní a pro kvalitu každé montované dřevostavby rozhodující – technologii klimatické stěny Climatic-Wand určující zcela nová měřítka hodnoty ...