Solinstal s.r.o.

Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Jsme specialisté na fotovoltaiku pro rodinné domy i firemní objekty. S naší fotovoltaickou elektrárnou ušetříte na elektřině a zároveň přispějete k ochraně životního prostředí. Zařídíme za vás všechno - od návrhu, přes montáž, až po vyřízení dotace ve výši až 50% z celkové ceny. A to vše do 3 měsíců od podpisu smlouvy.
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Stavební práce, stavební fima, zednické a obkladačské práce. Výstavba, rekonstukce, modernizace.

Stavební činnost, stavitelství, stavební práce. Výstavba domů, rodinné domy, dům, a zateplování fasád, fasády. Pokládka, pokládání dlažeb a obkladů, dlažba a obklady.

Provádíme zateplování fasád, nabízíme veškeré stavební a zednické práce, zdění, omítání, betonování a obkládání. Zateplování fasád, veškeré stavební a zednické práce, rekonstrukce objektů, zdění, omítky, betony, obklady, dlažby, zateplování budov, půdní vestavby, rekonstrukce bytového jádra, koupelen, koupelny, kuchyně, rodinné domy, výstavba ...

Realizace interiérů,interiér -přestavby,přestavba,výstavba bytových jader,bytová jádra -rekonstrukce staveb,stavby,stavba -rekonstrukce koupelen,koupelna -prodej,montáž,realizace krbů,krby,krb, krbová kamna,krbové vložky,krbové stavebnice. Prodej,maloobchod,velkoobchod: -keramické obklady a dlažby,dlažba -české značky ...

Stavební firma, stavební práce, stavebnictví. Zednické práce. Rekonstrukce,modernizace. Sádrokartony, zateplovací práce. Zateplení budov,fasády, suché stavby. Novostavby,stavba rodinné domy,domů.

Stavební firma, stavební práce, stavitelství, zednické práce, zedník, obklady, fasády, zámkové dlažby, kompletní rekonstrukce domů, výstavba domů.

Stavební firma. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Stavební práce pro veřejný sektor. Developerská činnost. Opravy a rekonstrukce nejrůznějších objektů, jako jsou školy, veřejné budovy, haly, sportoviště a jiné. Výstavba či rekonstrukce kanalizace, vodovodů, komunikací a zpevněných ploch.

Výroba, prodej, služby, práce: -stavba rodinných domů -montované domy -nízkoenergetické domy -realizace domů už během 5 týdnů -projektování rodinných domů -vyřízení stavebního povolení. Fakturační adresa: Toužimská 588/70, Praha 9 - Kbely 197 00.

Investiční a developerská činnost -zajištění výstavby staveb, nemovitostí) Aktuální nabídka: -rodinný dům Břeclav-Ladná, ulice Mlýnská -řadové rodinné domy Břeclav, ulice Jiráskova (bývalý areál JME) -rodinné domy Břeclav Pěšina, podél Lidické ulice -rodinné domy Rohatec, ulice Řadová.