Solární elektrárny jsou vhodné pro rodinné domy a obchodní a průmyslové podniky. Pomáhají snížit náklady za elektrickou energii a tím šetřit domácí nebo firemní rozpočet. Rozlišit lze solární elektrárny autonomní, hybridní a klasické, podle typu připojení.

ENERGY ELMAX s.r.o. se zaměřuje na oblast fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

Enado s.r.o. se zaměřuje na prodej a instalaci fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

ELETA tepelná čerpadla s.r.o. se zaměřuje na prodej tepelných čerpadel, fotovoltaiky, rekuperace, klimatizace a plynových kotlů.

Elektro Premium s.r.o. se zaměřuje na návrh a realizace fotovoltaiky pro rodinné a bytové domy, firmy, na tepelná čerpadla a rekuperace.

Fotovoltaické elektrárny na klíč. Prodej, instalace fotovoltaických systémů, solárních kolektorů. Navrhnete vhodné řešení pro domácnosti i firmy. Značky, které nabízíme: Solax, Sofar Solar, Viessmann, Tripple Power, Amass, Pylontech.

Voda, topení, plyn, montáž - tepelná čerpadla, solární systémy, kotle - podlahové vytápění - rozvody vody. Činnost - topenářské práce - plynařské práce.

Technické informace a projekty: Fotovoltaická elektrárna Služby: -tvorba prováděcí projektové dokumentace na výstavbu -realizace -autorský dozor -konzultace Energetická nezávislost Nabídka: -komplexní řešení soběstačnosti v dodávce elektrické energie Služby: Návrh a realizace: -hybridních fotovoltaických systémů, akumulace přebytků ...

Fotovoltaika od Stavergia s.r.o. je založena na osobním přístupu, lokálním servisu a jistotě použití nejlepších materiálů. Vždy jsou zajištěna všechna nutná povolení a následně po dokončení díla i revize. Samotná stavba na RD netrvá nikdy déle než 3 dny a technici se vždy snaží o co nejméně invazivní způsob připojení FVE k vašemu RD. Stavba ...

Solaris Expert Original s.r.o. komplexní energetická řešení pro domy, bytová družstva, firmy, obce a města.

Společnost YO Energy s.r.o. poskytuje fotovoltaické služby - špičkovou technologii, vyřízení dotace, záruky na 15 let a navíc rychlou montáž.

výroba a distribuce vlastní bazénové chemie značky krystalpool, velkoobchodní a maloobchodní prodej nářadí, domácích potřeb a vodoinstalačního a topenářského materiálu, poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků v oboru vodního hospodářství, provozování vodovodů a kanalizací, úprava a rozvod vody, nakládání s odpady, ...

Dodavatel fotovoltaiky pro domácnosti i pro firmy.

Fotovoltaické systémy. Servis: - plynových kotlů Baxi, Immergas, Thermona, Ariston, Dakon, Buderus, Brotje, Destila, Viessmann. Dále nabízíme montáž klimatizací Midea, Lg, Sinclair - klimatizace - tepelná čerpadla - kominictví.

Výstavba fotovoltaických elektráren pro rodinné domy i pro firmy. Zajistíme dodávku komponent, vyřízení dotací, instalace, revize a připojení k odběrné síti. 

Jsme malá, rodinná firma, která poskytuje zákazníkům komplexní stavební služby. Ať už chcete postavit nový dům nebo pouze rekonstruovat, jsme tu pro vás. Provádíme kompletní stavby rodinných domů na klíč, rekonstrukce, hrubé stavby, základové desky, hydroizolace, pokládky podlah, stavební úpravy, stavby bytových i průmyslových objektů, ...

Prodej, distribuce: -elektroinstalační materiál -podlahové vytápění -montáže: -elektroinstalace NN do 1000 V -hromosvody a elektrické podlahové vytápění -vodoinstalace, topení, podlahové teplovodní vytápění -solární zařízení -centrální vysavače. Projekty, revize: -projekty, revize elektroinstalací a hromosvodů do 1000 ...

Instalace fotovoltaických systémů. Vyřízení a zpracování veškerých dokumentů, které jsou nutné pro řádné připojení FV systému do distribuční sítě

FVA Solar s.r.o. dodává fotovoltaické elektrárny na klíč. Pomůžeme se získáním státní dotace pro realizaci fotovoltaiky. Poskytujeme také záruční a pozáruční servis námi instalované fotovoltaické elektrárny. Poskytujeme také energetické poradenství, kdy Vám pomůžeme s výkupem přebytků z Vaší elektrárny.

Poradenství, prodej, dodávky, montáž, servis: -solární panely, fotovoltaické systémy -fotovoltaické panely KYOCERA -měniče napětí Fronius -konstrukční prvky Schletter -stavíme solární elektrárny na klíč -poradenství (návštěvnost, legislativa).

Chytré bydlení s.r.o. se zaměřuje na instalace a správu internetu a sítí v domácnostech a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a provozuje e-shop s výrobky pro chytrou domácnost.

Společnost ACDC systems s.r.o. se zaměřuje na obor fotovoltaických elektráren, na jejich nákup, prodej, montáž, poradenství včetně vyřízení dotací.

Společnost ELIKO CZ a.s. se zaměřuje na zpracování přípravné i prováděcí projektové dokumentace pro solární a fotovoltaické elektrárny. Vyhotovíme také elektrotechnickou dokumentaci pro bioplynové stanice, průmyslové stavby, elektrické přípojky i občanskou výstavbu. Sídlíme v Plzni. Zpracování přípravné, prováděcí projektové dokumentace pro: ...

Naše firma MIDATECH s.r.o. zajišťuje dodávky fotovoltaických elektráren, elektroinstalací a Smart Home řešení. Služby nabízíme v oboru elektroinstalací a dodávkách fotovoltaických elektráren v rezidenčních objektech. Dále nabízíme zabezpečovací systémy a kamerové systémy.

Radovan Galmus realizuje: - kamerové systémy - zabezpečovací systémy - videotelefony - systémy pro kontrolu vstupu - fotovoltaické elektrárny - inteligentní elektroinstalace

Fotovoltaické elektrárny na klíč - dodávky, montáže.