Solární elektrárny jsou vhodné pro rodinné domy a obchodní a průmyslové podniky. Pomáhají snížit náklady za elektrickou energii a tím šetřit domácí nebo firemní rozpočet. Rozlišit lze solární elektrárny autonomní, hybridní a klasické, podle typu připojení.

Sun Riders s.r.o. se specializuje na instalaci fotovoltaických elektráren pro rodinné domy a firmy. Postarají se Vám o vyřízení dotace a zajistí poprodejní servis.

Dodávky fotovoltaických elektráren pro rodinné domy a firmy na klíč, vč. administrace dotace a připojení k distribuční síti.

AEKO s.r.o. se zaměřuje na výrobu fotovoltaických elektráren na klíč. Solární panely jsou ekologické, šetří náklady na výdej elektrické energie a hodí se jak pro rodinné domy tak pro firmy.

Gyabra Energy s.r.o.provádí montáž fotovoltaických elektráren na klíč - konzultace, poradenství, projekt, pomoc při vyřizování nutných podkladů až po samotnou dodávku a montáž panelů.

Fotovoltaika. Nabíjení elektromobilu.

Služby v oblasti elektro. Elektromontáže. Elektroinstalační práce na klíč: - projektování, montáž, opravy, revize. Veřejné osvětlení: - správa, údržba, pasportizace, nahlášení poruch. Fotovoltaické elektrárny: - komplexní služby při realizaci FVE na klíč, fotovoltaické panely. Smluvní partner: - ČEZ Zákaznické služby s.r.o.

KLIMAKOM ENERGY, a.s. působí v oblasti obnovitelných zdrojů energie, nabízí komplexní řešení v oblasti výroby energie, vytápění, chlazení a vzduchotechniky. Provádí realizace foltovoltaických elektráren, tepelných čerpadel.

Havel elektro s.r.o. je společností, která se již 25let stará o dodání, montáž a vyřízení dotací na fotovoltaickou elektrárnu.

Optimal-Powerenergy, a.s. je společností, která pomocí voltaických zařízení využívá slunce jako zdroj energie. Vypracují Vám kompletní analýzu, on-line monitoring elektrárny.

Vyhledávání a akvizice vhodných pozemků pro výstavbu fotovoltaických elektráren

Poptávky po výstavbě fotovoltaických elektráren a péče o zákazníky. Servis fotovoltaických elektráren. Výstavba, údržba a monitoring.

Realizace, výstavby a rekonstrukce na klíč v oblasti energetiky a alternativních zdrojů energií. Velkoobchodní prodej LED svítidel značky XENIUM®

Společnost Prometheus, energetické služby, a.s., člen koncernu Pražská plynárenská, a.s., zajišťuje služby v odvětví energetiky. Prodej tepelné energie nabízíme jako komplexní prvotřídní službu. Zajistíme bezproblémový chod provozovaného zdroje tepelné energie plynové kotelny nebo předávací stanice. Naše služby zahrnují mimo jiné obsluhu, ...

Česká společnost S-Power s.r.o. se sídlem v Praze se dlouhodobě zabývá projektováním a instalací obnovitelných zdrojů. Specializujeme se především na fotovoltaické elektrárny a tepelná čerpadla, jak pro domácnosti, tak i pro firemní zákazníky. . Nabízíme střešní fotovoltaiky a systémy akumulace elektřiny, instalaci tepelných čerpadel ...

Výroba vytápění budov pomocí podlahového topení, tepelných čerpadel, rekuperace tepla, energetických plotů a solárních panelů.

Služby: - elektroinstalace - realizace fotovoltaické elektrárny - domovní a průmyslová automatizace - projekční činnost - výroba rozvaděčů - revize elektro

Návrhy a výstavba fotovoltaických elektráren

Mobilní solární elektrárny - výroba, dodání. Zajištění elektrické energie.

ConMach s.r.o. se zaměřuje na developerskou činnost, stavbu na klíč, návrh a realizaci fotovoltaiky a prodej stavebního materiálu.

Výroba, dodávka, prodej: - hybridní solární elektrárny od roku 1999 - bateriová úložiště elektřiny

elektroinstalace, zabezpečovací systémy, kamerové systémy, fotovoltaické elektrárny

Firma JABU se sídlem v Chotýčanech u Českých Budějovic se zaměřuje na dodávku a montáž fotovoltaických systémů ( FVE ) Také na ně vyřídí dotaci. Fotovoltaiku Vám ušije na míru, přesně na Váš dům a Vaši spotřebu. Instalace tak bude velmi efektivní a návratnost investice co nejkratší. Z dalších aktivit nabízíme klimatizace. Instalace a servis ...

Poskytujeme poradenské služby v oblasti energetických úspor a využití alternativních zdrojů energií. Kromě poradenství také dodáváme a montujeme solární zařízení.

Firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice u Zlína provádí silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. Naší hlavní činností jsou průmyslové elektromontáže. Provádíme montáž EZS a EPS, kamerových systémů CCTV a fotovoltaických panelů včetně servisu nejen po Zlínském kraji, ale i celé České republice. Elektromontáže, elektroinstalace - jsme jedním s ...

Velkoobchod, maloobchod: -plastové potrubní systémy a příslušenství -PVC-U trubky, tvarovky a armatury -PE trubky a tvarovky, svěrné tvarovky -PP závitové tvarovky, komponenty pro zavlažování -Automatické závlahové systémy-návrhy, realizace, servis Poradenská činnost v oblasti plastových potrubních systémů.