Solární elektrárny jsou vhodné pro rodinné domy a obchodní a průmyslové podniky. Pomáhají snížit náklady za elektrickou energii a tím šetřit domácí nebo firemní rozpočet. Rozlišit lze solární elektrárny autonomní, hybridní a klasické, podle typu připojení.

Poskytujeme kompletní dodávky zábradlí - poradenství, rozpočty, realizace. Dále poskytujeme elektroinstalační práce, elektronické zabezpečovací systémy, výstavbu fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

Dodávka a montáž solárních systémů pro ohřev TUV a vytápění, LED žárovky a ostatní zdroje, dotace a financování.Poradenská činnost v úsporách energií.

Výroba,rozvod: -teplo -teplá voda -pára -chlad. Pronájem: -nemovitosti,bytové,nebytové prostory.

Výstavba - solární elektrárna

Montáž - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy Montáž - elektrické požární signalizace Montáž - satelity - antény Elektroinstalační práce - revize elektro Montáž - fotovoltaická zařízení

Výroba,prodej,montáž: -plastové bazény se zárukou 10 let*. Stavební práce: -stavby domů-kompletní dodávky včetně projektové činnosti -inženýrská činnost včetně poradenství -krby a krbové vložky-návrhy a realizace -návrhy a realizace zahrad rodinných domů-úpravy -speciální plastové zateplovací systémy -DECEUNINCK.

Výroba a montáž - fotovoltaické elektrárny Výroba - plastová okna - dveře

Služby: -projekce vodních elektráren -prodej-ekologické výrobky pro domácnost: -čistící,vakuové přístroje -filtry na vodu -speciální nádobí.

Stavby: -inženýring a výstavba zařízení pro zahraniční investory -inženýrské stavby včetně technické vybavenosti -průmyslové stavby, haly, sklady -bytové a občanské stavby -rodinné domy na klíč -dopravní stavby -kompletní dodávky staveb -zádlažby vnitřní i vnější -strojní pokládka -zateplování budov -zemní práce-UNC ...