KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Zednictví. Kompletní výstavba rodinných domů.

Stavba rodinných domů - developerská společnost

stavba a rekonstrukce rodinných a bytových domů

DD stavitelství, s.r.o. zajišťuje komplexní rekonstrukce bytů, RD, koupelen, různých interiérů a výstavbu nových nemovitostí. Postará se o natěračské, malířské, tapetářské práce, ale i kompletní servis o doklady.

Stavební činnost: - expertízy - projekce - průmyslové stavby - dopravní stavby - bytové, občanské stavby.

Stavba, výstavba: - sportovní stavby na klíč, fotbalová hřiště s umělou trávou třetí generace, tenisové a volejbalové kurty, víceúčelová a školní hřiště, atletické dráhy a sektory - pozemní stavby na klíč.

Projekční a inženýrská kancelář. Kompexní příprava a realizace staveb: -rodinné a bytové domy -objekty občanské vybavenosti -menší průmyslové objekty -novostavby, rekonstrukce -půdní vestavby a nástavby. Zajištění přípravy staveb: -zpracování studií -projekty všech stupňů -stavební povolení -vlastní realizace ...

Činnost: -výstavba rodinné domy na klíč -pokrývačské práce -klempířské práce ( měď, pozinkovaný plech, Rheinzinek, Lindab ) -rekonstrukce objektů

Realizace staveb. Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě. Výroba, montáže strojních zařízení.

Stavební práce, stavební činnost. Občanské stavby. Stavby průmyslové, zemědělské, vodohospodářské a dopravní. Zámečnictví, výroba ocelových konstrukcí - haly, sklady Truhlářství: - výroba: - nábytek, okna, dveře, podlahy, altány.

Stavební činnost, příprava, projekce, realizace: -pozemní stavitelství -stavby tepelná energetika -stavební objekty průmyslové, administrativní i občanské vybavenosti vč. jejich technického vybavení. Prodej: -předizolované potrubí. Provoz tepelných zdrojů.

Společnost SVAPO, s.r.o. se již více jak dvacet let věnuje stavební činnosti. Zaměřujeme se na výstavbu rodinných domů, komerční i bytovou výstavbu, rekonstrukce, zateplování, sádrokartonářské práce, podhledy a příčky. Dále také provádíme zámečnické práce a dodáváme střešní okna a žaluzie. Sídlíme na adrese Skořepka 336/15, Brno.

Realizace staveb, bytové výstavby. Prodej a pronájem nemovitostí

Realizace staveb, přístaveb, rekonstrukcí, garáží, půdní vestavby a střech. Postará se o zahradní práce, altány na míru, zámkové dlažby.

Autodoprava Zateplování staveb Výstavba, rekonstrukce - průmyslové stavby Výstavba, rekonstrukce - občanské a bytové stavby.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti 9001:2001 a enviromentálního auditu ISO 14001:2005. Projektová činnost v investiční výstavbě, generální dodavatel staveb, stavební činnost, dodávky na klíč, rekonstrukce, adaptace, demolice, opravy, údržba, provádění novostaveb: -bytové, občanské, průmyslové, inženýrské, kostely, sakrální ...

Činnost: - stavební a inženýrská - stavby na klíč - rekonstrukce - sportovní stavby, hřiště na různé druhy sportů - zateplování objektů - kanalizace, dopravní komunikace - terénní úpravy.

Developerské služby, developerská činnost. Občanská výstavba, průmyslová výstavba, výstavba domů, domy-rodinné, bytové. Zvýhodněné podmínky poskytnutí hypotečního úvěru. Naše firma BRNĚNSKÁ DEVELOPERSKÁ s.r.o., funguje již od roku roku 2008. Zabýváme se rozvojem občanské a průmyslové výstavby formou investic do pozemků, nákupem nemovitostí i ...

Společnost Destrea s.r.o. se sídlem v Brně realizuje novostavby, opravy a rekonstrukce objektů, geotechnickou, projekční a statickou činnost včetně stavebního dozoru, a také navrhuje železobetonové konstrukce.

Firma Stavby Hrnčíř se sídlem v Drásově zajišťuje výstavbu rodinných domů, rekonstrukce bytových jader, zateplení fasád, sádrokartonové interiéry, tesařské a zednické práce v okolí Brna.

Pozemní stavitelství -odstraňování staveb -přestavby - rodinné domy, penziony a rekreační objekty - vinařské stavby, opravy historických budov, výstavba průmyslových hal

Pozemní stavitelství -odstraňování staveb -přestavby - rodinné domy, penziony a rekreační objekty - vinařské stavby, opravy historických budov, výstavba průmyslových hal

Výstavba a rekonstrukce rodinných domů, bytů a dřevostaveb na klíč. Stavební firma: - rekonstrukce na klíč i dílčí práce - stavební a zednické práce, opravy a rekonstrukce Vašich domů, bytů i zahrad - realizace kazetových podhledů příček, předstěn, rekonstrukce bytového jádra i půdních vestaveb Položíme dlažbu v interiéru i venkovní ...