KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Práce: - obkladačské - obklady, dlažby, zámková dlažba - sádrokartonové konstrukce, sádrokartony - zateplování objektů, fasády - izolatérské, teplelné izolace. Rekonstrukce, přestavby: - bytová jádra, byty. Výstavba, stavba: - rodinné domy. Autodoprava.

Malířské a natěračské práce Sklenářské práce Topenářské práce Zateplování fasád - izolace plochých střech Inženýrská činnost Projekční kancelář Demoliční práce Obkladačské a dlaždičské práce Montáž - ocelové haly Výstavba - rodinné domy na klíč - bytové domy - byty - prodejny.

Stavební činnost, projekce, rekonstrukce, stavby na klíč: -rodinné domy -chodníky a komunikace -pozemní stavby -administrativní budovy -průmyslové a obchodní stavby -inženýské sítě.

Rekonstrukce - interiéry. Zateplování - fasády, střechy. Realizace - mostní konstrukce, novostavby, rekonstrukce - exteriéry. -sádrokartonové systémy -rekonstrukce bytových jader -rekonstrukce a úpravy interiérů -rekonstrukce koupelen -kuchyně na míru -truhlářské práce -výstavba rodinných domů -mostní konstrukce. PLASTOVÉ ...

Rekonstrukce a výstavba objektů, kompletní rekonstrukce bytů a kanceláří, montáž suché stavby, veškeré zednické a obkladačské práce, stolařství a truhlářství na míru, podlahářské práce, elektroinstalace, voda-topení-plyn, tesařské práce, stěhování, vyklízení a úklid, eurookna.

Stavební firma: - opravy historických fasád, restaurování - zateplování fasád - štukatérské práce a veškeré uměleckořemeslné práce - výstavba a kompletní rekonstrukce a modernizace rodinných domů, bytových a občanských staveb, stavebních objektů, obchodních a kancelářských prostor.

Zateplování fasád Inženýrská činnost Rekonstrukce a výstavba - bytový domy - rodinné domy.

Stavební firma. Stavební práce. Výstavba, stavba: - komerční objekty, administrativní budovy.

Stavební činnost, výstavba, práce: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - nebytová výstavba - truhlářské - tesařské - zednické - obkladačské - sádrokartony

Zateplování - fasády -obklady - dlažby Stavba - domy na klíč Rekonstrukce - bytová jádrakompletní zednické práce.

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce rodinných domů - výstavba průmyslových hal - půdní vestavby - zateplení domů - rekonstrukce bytových jader - demoliční práce - revitalizace hřišť

Služby - development - výstavba, revitalizace - pronájem rezidenčních objektů, kancelářských budov a obchodních i logistických center.

Stavební firma: - výstavba rodinných, bytových domů - výstavba skladových hal - rekonstrukce budov - půdní vestavby - bazény.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce, revitalizace

Stavební firma: - rodinné domy, nízkoenergetické budovy, hrubé stavby, stavby na klíč - pokládka dlažby, obkladů - oprava i zateplení fasád - přístavby, nadstavby a půdní vestavby - oplocení, rekonstrukce, zateplování - terénní úpravy, výkopové a zemní práce.

Projektové práce Stavby - rodinné domy na klíč.

Zednictví. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Rekonstrukce a výstavba výrobních objektů, bytových domů a objektů občanské vybavenosti. Zděné konstrukce a omítky všech typů vnitřní i vnější.

Stavební činnost: -stavby pozemní a občanské -regenerace bytových a panelových domů -bytová výstavba, byty: -revitalizace a regenerace bytového fondu -opravy a zateplení fasád -pokládka zámkové dlažby -zdravotechnika, ústřední topení, plynoinstalace(ZTI, ÚT, plyn) -hlavní stavební výroba: -rekonstrukce obytných ...

Práce, stavby: -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -dopravní stavby -projektová činnost

Stavební společnost - kompletní dodávky železobetonových monolitických konstrukcí.

Projekční a stavební činnost - projektování staveb - výstavba rodinných domů.

Přípravné a dokončovací stavební práce - bytová výstavba - rekonstrukce budov.

Projekční, stavební a developerská společnost - projekty staveb - bytová výstavba - developerská činnost.

Developerská činnost - bytová výstavba - realitní činnost.

Inspekce nemovitostí - kontrola a prověřování technického stavu domů a bytů.