KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Jsme stavební firma, která se našem trhu pohybuje již od jejího založení v roce 2006, a to v oboru stavitelství, zednictví, stavebních prací a zateplení fasád. Působíme se svou stavební činností převážně v oblasti Jihomoravského kraje. Především v Brně, v okolí Brna což je Brno – venkov. Zvětší části jsme svou činností orientováni v okolí ...

Sanace železobetonových konstrukcí. Výstavba, oprava a rekonstrukce staveb. Provádí statické zajištění železobetonových konstrukcí, leštění betonových podlah, realizace staveb na klíč, demoliční práce.

Stavební činnost. Stavba, rekonstrukce: -bytové domy -průmyslové, zemědělské, občanské, inženýrské stavby, sítě. Sklad, prodej, bazar, stavebniny: -stavební materiál.

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader - spodní stavby, základové desky - zemní práce.

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - izolace - obklady, dlažby - sádrokartonářské práce - omítky

Stavební firma. Demolice. Odstraňování staveb. Výstavba, realizace: - stavby. Přípravné a dokončovací stavební práce. Poskytování technických služeb.

Zabýváme se: - realizací novostaveb - rekonstrukcemi rodinných domů a bytů - nebytových či průmyslových staveb. Nabízíme tyto služby: • pokládka zámkové a žulové dlažby • zednické práce • obkladačské práce • malířské a natěračské práce • sádrokartonářské práce • elektroinstalační práce.

Činnost: - sádrokartonářské práce - rekonstrukce - zateplování

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - pokládka zámkové dlažby a žulových kostek - zateplování, fasády - malířské práce - obklady, dlažby

Stavební práce: - novostavby - rekonstrukce budov - zateplení fasád - sádrokartonářské práce - zděné, drátěné ploty. Zahradnické práce: - realizace, údržba zahrad - terénní úpravy.

Bytová výstavba a rekonstrukce budov - demoliční práce - odvoz a ukládku sutí - zednické, tesařské a klempířské práce - sanace budov.

Developerská a stavební činnost - bytová výstavba - prodej a pronájem domů, bytů.

Provádíme veškeré stavební práce: -obklady, dlažby, fasáda, tesařské, klempířské, pokrývačské práce, izolace plochých střech, rodinný dům, RD, sádrokartony a jiné práce.

Stavební firma - výstavba rodinných domů - rekonstrukce staveb - zateplování budov - zednické práce.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Výstavba a rekonstrukce rodinných domů. Nabízím výpočet stavebních rozpočtů. Provádím výkopové práce.

Stavební práce. Reklamní agentura. Údržba, čištění: -solární panely -nanonátěry Výroba, prodej: -pelet -brikety Prodej, pronájem: -led obrazovky

PROVÁDÍME: - kompletní výstavbu rodinných domů na klíč - stavební práce - zapletení fasád - inženýrské sítě - rekonstrukce, modernizace - venkovní úpravy - zhotovení projektové dokumentace Naše stavební firma Trestav nabízí zhotovení projektové dokumentace, zajištění veškerých administrativních úkonů a hlavně samotné bezproblémové ...

Služby: -kompletní účetní poradenství. Práce: -tesařské a truhlářské -realizace staveb (domky, půdní vestavby) -rekonstrukce.

Stavební práce, zateplovací systémy, rekonstrukce a novostavby. Nabízíme poradenskou činnost v oblasti stavebnictví. Míchací centrum barev a omítek.

Nabízíme: -dodávka zateplených a nezateplených fasád -stavba rodinných domů včetně dodávky na klíč -rekonstrukce rodinných domů -půdní vestavby.

Nabízíme stavební, klempířské či demoliční práce. Provádíme stavby rodinných domů i rekonstrukce bytů. Sádrokartony, výkopové práce, kanalizace, zámkové dlažby, dovoz písku, štěrku, výroba posuvných bran. Svahování terénů. Tesařské, klempířské práce. Pěstitelská pálenice. Vypálení a měření cukernatosti.

Stavební firma. Práce. -stavební Montáž: -keramické obklady. Prodej: -nástřikové hmoty.